≫ 

Tajna stara 28 godina! Zbog ovog nepoznatog detalja iz filma "Sam u kući" mnogi su ostali u čudu (VIDEO)

Mnogi će biti sigurno razočarani posle ovog saznanja

  • 2

Jedan od najpopularnijih filmskih serijala svih vremena jeste "Sam u kući", koji je počeo da se prikazuje 1990. godine, kada je izašao i prvi deo.

Svi koji su gledali ovo ostvarenje sigurno se sećaju gangsterskog filma "Angels With Filthy Souls" koji dečak Kevin Mekalister ( kojeg glumi Mekoli Kalkin) gleda i kojim je uspeo da uplaši sve one koji su mu pravili probleme, u prvom delu provalnike Herija i Marva, a u drugom delu hotelsko osoblje.

Mnogi obožavatelji su mislili da je ovaj gangsterski film pravi, i da je u pitanju neki stari film. Međutim, to nije tačno.

Naime, taj gangsterski film je lažan i nastao je isključivo za potrebe serijala "Sam u kući". Obožavatelji su bili šokirani ovom spoznajom, među njima i glumci Set Rogen i Ilajdža Vud.

- Celo detinjstvo sam mislio da je starinski film koji Kevin gleda u "Sam u kući" ("Angels With Filthy Souls") zapravo bio stari film - napisao je Rogen na Tviteru.

- Takođe - nadovezao se Ilajdža Vud.

VIDEO: Kultni film izazvao je poplavu ispala, a za razliku od Kevina ovaj lik se namerio na svoju prezgodnu devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA