Anđelinu pitali da li bi se kandidovala za predsednicu Amerike, a Džolijeva je dala zagonetan odgovor

Glumica je pričala o ambiciji da postane političarka

  • 7

Glumica Anđelina Džoli (43) gostovala je na radiju BBC 4, a njen domaćin Džastin Veb upitao ju je da li je ikada razmišljala da uplovi u "političke vode", odnosno da se kandiduje za predsednicu Amerike. Holivudska zvezda, koja radi u agenciji Ujedinjenih nacija za izbeglice, je dala zagonetan odgovor

- Iskreno, da ste me pitali pre 20 godina, ja bih se smejala. Zaista ne znam, uvek kažem da ću ići gde sam potrebna. Ne znam da li sam "fit" za politiku, ali sam se opet šalila da ne znam da li imam kosture u svom ormaru (iliti tajne), tako da sam prilično otvorena i tamo. Mogu da primim dosta udaraca u bradu, to je dobro - rekla je Anđelina i nastavila:

Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP

- Iskreno, uradiću sve što mislim da je potrebno da može da napravi promenu. Sada, mogu da radim za Ujedinjene nacije, da radim puno posla direktno sa ljudima kojima je pomoć neophodna. Mogu takođe da radim sa vladama i vojskama... Za sada, sedim i ćutim - rekla je Džolijeva.

Kada je Veb "pritisnuo" Džolijevu da mu direktno odgovori da li će se ona na listi Demokratske stranke kandidovati za predsednicu Amerike, Anđelina je samo rekla kratko: "Hvala".

VIDEO: Rade Šerbedžija: Nisam u kontaktu sa Anđelinom Džoli:

(Telegraf.rs/People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. decembar 2018 | 19:25

    Nemas ti pojma o zivotu. Cujes jednu pricu i zalazes se odmah se pravis pametna u vezi toga bez da pre toga sama proucis malo sta je bilo i prosiris vidike. Nigde ti takva nisi potrebna, mozes samo kintu da doniras negde i to je to, da se pravis pametna ne trebas.

  • Tanče

    28. decembar 2018 | 19:41

    Dali je ovo zlo još živo?

  • Nina

    28. decembar 2018 | 19:10

    Nekada najlepsa zena kojoj su se svi divili,sada je postala samo senka!Sa svojih 20 kg ne lici ni na sta drugo sem na kostura!Ostani u ormanu,mani se politike!Dokazala si da ne znas nista o istoriji i proslosti naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA