Eksl Rouz snimio je novu pesmu posle 10 godina: Ostavio je stare članove benda i izrokao sa Duškom Dugouškom i Gicom Prasićem (VIDEO)

Kao animirani lik pomogao je svojim najžešćim oružjem protiv opasnost koja se bliži zemlji

  • 1

Prošla je čitava decenija od kad je frontmen "Guns N' Roses" Eksl Rouz objavio bilo šta od muzike. Poslednje što je objavio sa bendom je "Chinese Democracy" 2008. godine. Njegova poslednja pesma, stara samo nekoliko dana, pomalo je neočekivana.

Mada je u poslednje vreme na turnejama sa starim članovima Gansa, Slešom i Dafom Mekejganom, privremno ih je menjao za animirane kolege u bendu u novoj pesmi "Rock the Rock" (prim. engl. rock - kamen), a približno bi moglo da se prevede "Rokaj rokom" ili bukvalnije "kamen" na kamen. Pesma se pojavila u promo videu za šou Bumeranga "Nova Šašava družina".

U videu, u kom zaista glas daje Rouz, kako tvrdi produkcija, muzičkoj legendi pridružili su se Duško Dugouško, Gica Prasić i društvo kako bi zaustavili asteroid samo uz moć rok muzike.

Naravno, pomalo je otrcano, ali uz uspomene na dobre crtane filmove i dobru muziku ova ekipa mami bar mali smešak.

Video: Rock the Rock - Axl Rose

Video: Ovaj dečko ima najbizarniji talenat na svetu

(M.Ro./Huffingtonpost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA