≫ 

Kevin Spejsi agresivno zlostavljao dečka dok je slavio 21. rođendan, i to pored njegovih roditelja?!

- Levo od Spejsija bio je taj čovek, a desno njegovi roditelji. Spejsi je razgovarao sa njima, ali dok je to činio pipao je prednji deo dečkovih pantalona "prilično agresivno" - opisano je u izveštaju

  • 0
Kevin Spejsi, Foto: Profimedia

Kevin Spejsi "agresivno je dodirivao" momka na proslavi njegovog 21. rođendana, i to pred njegovim roditeljima, tvrdi svedok ovog događaja koji se odigrao u jednom lokalu!

Naime, u jednom od razgovora koje je policija obavila sa svedocima, a koji su vezani za slučaj koji se vodi protiv Kevina, otkriva se da je glumac u istom objektu dodirivao još jednu mušku osobu. Čovek koji ovo tvrdi zove se Brajan Buč i sporne noći svirao je klavir u "The Club Car" lokalu. Kako kaže, taj događaj video je svojim očima, a drugom slučaju, zbog kojeg je Spejsi optužen, nije svedočio.

- Brajan mi je rekao da je svedočio kada je Kevin Spejsi dodirivao mušku osobu koja je slavila 21. rođendan - navodi službeno lice u izveštaju koji je objavio "Dejli Mejl".

- Levo od Spejsija bio je taj čovek, a desno njegovi roditelji. Spejsi je razgovarao sa njima, ali dok je to činio pipao je prednji deo dečkovih pantalona "prilično agresivno" - opisano je u izveštaju.

Kevin Spejsi, Foto: Guliver/Frederick M. Brown/Getty Images

Buč je svedočio da je radio te noći i da je sedeo u ćošku lokala, nakon što mu se smena završila, kada je video ovaj incident.

Međutim, pijanista ni u jednom momentu nije istakao kako je Kevin izvesnog momka dodirivao protiv njegove volje.

- Brajan je pomislio da se Spejsi i izvesni mladić zabavljaju. Brajan nije video da Spejsijeve ruke "idu" u mladićeve pantalone i sve je radio preko pantalona. Brajan je rekao da je sedeo na tri metra od bara za kojim se ovo dešavalo - navedeno je u izveštaju.

Podsetimo, dvostruki Oskarovac Kevin Spejsi se nedavno prvi put oglasio povodom optužbe da je silovao tinejdžera, i to kroz lik Frenka Andervuda.Više o tome OVDE.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA