Domaći film "Taksi bluz" 17. januara u velikoj sali Kombank dvorane

Karte su u prodaji na blagajani Kombank dvorane

  • 1
Foto: Promo

Domaći film "Taksi bluz" koji čini ekipa vrsnih domaćih glumaca biće prikazan u Velikoj sali Kombank dvorane u četvrtak 17. januara u 20h. 

U pitanju je romantična komedija, ali i šarmantni i uzbudljivi takozvani „road movie “ za koji režiju potpisuje Miroslav Stamatov.

Uloge su poverene Sergeju Trifunoviću, Andriji Miloševiću, Mileni Predić, Todoru Jovanoviću, Aleksandri Tomić, Nikoli Djuričko, Bojanu Dimitrijeviću i Borisu Milivojeviću.

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Film će se na redovnom filmskom repertoaru naći od 17. januara, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite na www.kombankdvorana.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deana

    12. januar 2019 | 01:39

    Lik Goce igra neverovatni Aleksandar Meda Jovanović, apsolutno je otkriće nase kinematografije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA