Nedostajala je najvažnija osoba: "Sopranovi" se okupili povodom 20. rođendana serije, pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

10. januara 1999. godine, prie punih 20 godina, premijerno je emitovana prva epizoda "Porodice Soprano" na HBO-u

  • 5

Serija "Porodica Soprano" je proglašena za jednu od najboljh serija ikada, a emitovana je od 1999. do 2007. godine. Glumačka ekipa okupila se povodom 20. godišnjice, a nedostajala je samo jedna osoba - Toni Soprano, odnosno glumac Džejms Gandolfini koji ga je igrao, a koji je preminuo 2013. godine.

Ova američka televizijska serija prati život Tonija Soprana, šefa italijanske mafijaške porodice u Nju Džerziju. Serija takođe prati živote članova njegove porodice, ali i poslovnih saradnika.

Glumci iz ove megapopularne serije Idi Falko, Džejmi-Lin Sigler i Robert Igler okupili su se u Njujorku kako bi obeležili godišnjicu, zajedno sa Lorejn Brako.

Foto: Guliver/Theo Wargo/Getty Images

Sopranovi, koji su trajali 6 sezona, osvojili 21 "Emi" nagradu i 5 "Zlatnih globusa", zaslužni su za stvaranje novog žanra i stvaranje ozbiljnijih serija kasnijih godina.

Foto: Guliver/Theo Wargo/Getty Images

Hit drama o životu kriminalca Tonija Soprana, kao i svim članovima mafijaške porodice iz Nju Džersija, oduševila je milijone fanova širom sveta, iako se nije činilo da će biti toliko popularna 20 godina pre toga.

Foto: Guliver/Theo Wargo/Getty Images

Kada je serija okončana nakon šest sezona, osam godina emitovanja i 86 epizoda, 10. juna 2007. godine, mnogi fanovi su bili ljuti zbog naglog završetka i toga što je sudbina porodice Soprano ostala misterija.

Foto: Guliver/Theo Wargo/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA