≫ 

Obožavali ste je kao Šeherezadu, a sada je Sulejmanova cica drastično promenila imidž i odrekla se svog zaštitnog znaka! (FOTO)

Žena Halita Ergenča zbog uloge je morala da promeni izgled

  • 6

Turska televizijska i pozorišna glumica Berguzar Korel (36) drastično je promenila svoj imidž, pa od onoga što je bilo njen zaštitni znak više nije ostalo ništa!

Naime, glumica koju je domaća publika obožavala u ulozi Šeherezade u seriji " 1001 noć", odsekla je svoju dugu, bujnu kosu, pa sada fura potpuno kratku frizuru.

Međutim, to nije bila želja lepe glumice, već je Berguzar to morala da uradi zbog uloge koju sprema, ali njenim fanovima se i ovakav izgled turske lepotice i te kako dopada.

Berguzar Korel dok je imala bujnu kosu, Foto: Profimedia

Berguzar je poznata kao neko ko vodi računa o svom izgledu, a nedavno je otkrila i kako joj sve polazi za rukom.

- Pre svega redovno vežbam, a onda su tu i zdrava ishrana, prirodna nega i pozitivna energija. Puno pažnje posvećujem organskoj hrani. Svake subote odlazim na pijacu gde kupujem voće, povrće i druge namirnice. Preferiram prirodne sokove i pijem mnogo vode u koju dodajem krastavac, mentu ili đumbir da ima bolju aromu. Redukovala sam večere, a nedavno sam izbacila laktozu iz menija - ispričala je Šeherezada.

Berguzar Korel sa novom frizurom, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Berguzar je na snimanju "1001 noći" upoznala kolegu Halita Ergenča (48), koji je glumio Onura, sa kojim je započela i emotivnu vezu. Zbog ljubavi koja se razvila iz poslovnog odnosa, Berguzar i Halit napustili su svoje tadašnje partnere, a 2009. godine su se venčali.

Lepoj Berguzar i ova frizura fantastično stoji, Foto: Privatna arhiva

Zajedno su glumili i u seriji "Ranjena ljubav", a Berguzar je igrala i u "Ezelu",  "Časnim ljudima"...

VIDEO: Pevač Ar Keli držao u zatočeništvu šest žena, silovao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA