≫ 

Nekada je bila jedna od najseksi pevačica, danas ima 38 godina, u trećoj trudnoći se ugojila 40 kilograma i jedva hoda! (FOTO)

Džesika ne podnosi baš najbolje treću trudnoću, koja ona i njen suprug nisu ni planirali

  • 0
Džesika Simpson sa suprugom Erikom Džonsonom/ Foto: Profimedi

Džesika Simpson (38) je na početku svoje muzičke karijere važila za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica, a sada se ne može pohvaliti tim titulama budući da se u trećoj trudnoći ugojila čak 40 kilograma.

Džesika se povukla iz muzičkih voda i danas je modna dizajnerka i glumica, a na Instagramu je gotovo svakodnevno aktivna te njeni fanovi znaju šta joj se dešava u životu. Treću trudnoću ne podnosi baš najbolje, a i sama je još pre trudnoće, budući da je varirala s kilažom, govorila kako je upala ublagu depresiju zbog viška kilograma.

- Molim vas, pomozite mi, bilo ko - napisala je Džesika je nedavno uz objavljenu fotografiju svog otečenog stopala. Objasnila je da su joj noge toliko otekle da se jedva kreće, a zatim je poslušala savet jedne od obožavateljki.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

U jednoj od objava pokazala je i kako su joj noge izgledale pre 10 godina, u sve popularnijem #tenyearchallenge na društvenim mrežama.

Džesika Simpson pokazala kako su joj noge izgledale pre 10 godina i sada/ Foto: Profimedia

Fanovi su joj poželeli puno sreće u trudnoći, a i nakon nje, a napisali su joj i da se nadaju da će uspeti da smrša. Inače, Džesika je priznala da ona i suprug Erik Džonson nisu planirali treće dete. Njih dvoje u braku su od 2014. godine i imaju sina i ćerku. Džesiki je ovo drugi brak.

Džesika se u trećoj turdnoći ugojila oko 40 kilograma/ Foto: Profimedia

Za sve vas koji se ne sećate Džesikine muzičke karijere, pogledajte spot za jedan od njenih najuspešnijih hitova "I Wanna Love You Forever", objavljenom na albumu "Sweet Kisses" 1999. godine :

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA