≫ 

Ni ona sama ne može da veruje: Bijonse objavila sliku koja pokazuje neverovatnu sličnost nje i ćerke, obe sa 7 godina! (FOTO)

- Neko je napravio poređenje između mene kada sam imala 7 godina i Blu koja ima 7 godina. Moja beba raste - napisala je Bijonse

  • 3

Mnogi kažu da ćerkica Bijonse (37) i Džeja Zija (49), Blu Ajvi Karter koja ima sedam godina, neverovatno liči na svoju slavnu majku, a sada je i definitivno stiga potvrda. Poznata pevačica je na Instagramu objavila fotografiju sa svojom naslednicom, koja je postala potpuni hit na internetu.

Naime, na slici se sa leve strane se nalazi Bijonse kada je imala 7 godina, a sa desne strane sedmogodišnja Blu Ajvi. Kada se posmatra fotografija, razlika između njih dve u tom periodu gotovo ne postoji. Mnogi su naglasili da su "preslikane", a neki kao da su bliznakinje.

- Neko je napravio poređenje između mene kada sam imala 7 godina i Blu, koja ima 7 godina. Moja beba raste - napisala je Bijonse.

Za samo 8 sati fotografija je prikupila više od 3 miliona lajkova.

Evo i neverovatne slike:

 
 
 
View this post on Instagram

Someone made this comparison of me at age 7 and Blue at age 7. My baby is growing up. 🥰A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bratislav

    25. januar 2019 | 15:26

    Nema veze sa sličnošću. Pa crnkinje su sve slične: Kovrdžava kosa, tamna put, nešto širi nos itd. Njima dvema je ovde samo slična kosa.😊

  • Др

    25. januar 2019 | 16:39

    А, где је ту Маја Беровић!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA