Jedna od najlepših žena sveta nakon 14 godina otkrila zbog čega je raskinula sa Leonardom Dikaprijem (FOTO)

Slavna manekenka konačno je progovorila o razlozima zbog kojih je ostavila Leonarda 2005. godine, nakon pet godina veze

  • 3
Žizel Bundšen/ Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Slavna manekenka Žizel Bundšen (38) i holivudski zavodnik, glumac Leonardo DiKaprio (44) bili su u vezi punih pet godina, od 2000. do 2005. godine.

Važili su za jedan od najlepših parova, asve je počelo tako što se Leo udvarao tokom zgodnoj manekenki i poslao joj buket cveća na jednoj reviji, međutim, ništa se nije desilo jer je Žizel tada bila u vezi sa modelom Skotom Barnilom.

Nakon njihovog raskida, Leonardo je stupio u vezu sa Paris Hilton, ali je i dalje bio slab na Žizel, pa je raskinuo sa slavnom bogatašicom.

Njih dvoje počeli su da se zabavljaju 2000. godine, posle dve godine imali su kraći prekid, ali su se posle pet godina ipak zauvek razišli. Manekenka je sada, nakon punih 14 godina, progovorila o razlozima raskida, što su sve do sada bila samo nagađanja.

Leonardo Dikaprio/ Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

- Shvatila sam da mi je dosta zavlačenja sa pušenjem, alkoholom i preteranim obavezama oko posla. Do tada sam odbijala da prihvatim stvari kojih sam bila svesna. Zar sam stvarno sama u ovoj želji za promenom? On stvarno ne želi ništa da promeni?! Odgovor je, na žalost, bio potvrdan - objasnila je Žizel u intervjuu za časopis "Porter".

Lepa Brazilka, koja je najduže uspela da "zaključa" Leovo neosvojivo srce, danas je u srećnom braku sa sportistom Tomom Brejdijem sa kojim ima dvoje dece. Leonardo se, pak, skrasio kraj dvadeset tri godine mlađe glumice i manekenke Kamile Morone sa kojom je u vezi više od godinu dana.

Žizel sa suprugom Tomijem Brejdijem/ Foto: Tanjug/AP/Invision

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алфи

    3. februar 2019 | 00:45

    Ал је лепа препаде ме....

  • DARKO 100%

    2. februar 2019 | 23:05

    Zizel red je da predjes na mene ,mozda sam ja tvoja slika i prilika!😉💍

  • Oki

    3. februar 2019 | 15:37

    Pa bila je jedna od lepsih dok se ove sponzoruse nisu pojavile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA