≫ 

Albanka prvo zavela sina, a sada je prešla na tatu Dejvida! Bekamovi se razvode zbog seks-bombe koja im se doselila u komšiluk?!

Tabloid "Closer" u svom izdanju piše da je pevačica Rita Ora krivac

  • 17

Javnost po ko zna koji put bruji da se razvode Dejvid i Viktorija Bekam. Prema pisanju tabloida "Closer", krivac za je to navodno britanska pevačica albanskog porekla Rita Ora. Kako navodi ovaj časopis, bivši fudbaler navodno nije odoleo šarm 15 godina mlađe muzičke zvezde.

Rita već ima iskustva se Bekamovih. Naime, pevačica se bila u vezi sa najstarijim sinom slavnog para Bruklinom (19). Njih dvoje su se svojevremeno razmenjivali romantične poruke kada je Bekamov naslednik napunio 18 godina, a prema navodima ovog tabloida, Rita se dopisivala i sa tata Dejvidom.

Foto: Twitter/@RitaOra

Pevačica je demantovala sve ovo i rekla da previše poštuje Bekamove da bi to uradila. Navodno, Viktorija je zbog ove afere jako besna.

Nekadašnja spajsica i penzionisani fudbaler u prošlosti su imali trzavice u braku. Možda i najpoznatija je ona kada je Viktorija Dejvidu oprostila aferu koju je on imao sa Holanđankom Rebekom Lus.

- Istina je samo da sam srećno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice- rekao je svojevremeno Bekam.

VIDEO: Albanska voditeljka pimplovala u štiklama i polupala kafić

(Telegraf.rs/izvor: "Closer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA