≫ 

Fotkaj, prebroji i vaučer osvoji

Novi LEGO FILM je pred nama

  • 0

Povodom premijere filma LEGO FILM 2 distributerska kuća Blitz Film organizuje nagradni konkurs. Fotkaj svoju lego kreaciju, prebroj od koliko LEGO kockica je sazdana i možda baš ti osvojiš fenomenalnu poklon karticu u iznosu od 10.000 dinara koju možeš da iskoristiš u bilo kojoj prodavnici igračaka iz najpoznatijeg lanca prodavnica igračaka DEXY CO, a u kojima pored kompletnog asortimana LEGO proizvoda možeš da pronađeš i druge fenomenalne igračke.

Potrebno je da nam do petka 08.02 u inbox Facebook stranice Blitz Srbija pošalješ fotografiju na kojoj se jasno vidiš ti i tvoja Lego kreacija i da nam u opisu fotografije kažeš od koliko Lego kockica je kreacija sazdana.

Fotografije se šalju u inbox stranice:  https://www.facebook.com/blitzsrbija/

Dugo iščekivani nastavak hvaljenog svetskog hita, „LEGO film 2“ ponovno okuplja junake Briksburga u novoj akcionoj  pustolovini i pokušaju spasa njihovog voljenog grada. Prošlo je pet godina otkad se sve dobro završilo i stanovnici Brksburga  sad su suočeni s novom pretnjom: LEGO DUPLO® napadačima iz svemira, koji sve razaraju brže nego što se može ponovno sagraditi.

U pokušaju da pobede napadače i vrate spokoj u LEGO svet, Emmet, Lusi, Betmen i njihovi prijatelji posetće daleke i neistražene svetove i galaksiju punu fantastičnih planeta, čudnih likova i pamtljivih novih pesama. Njihova hrabrost, kreativnost i veštine gradnje biće testirane, a oni će saznati koliko su zaista  specijalni.

Svoje uloge iz prvog filma ponavljaju Chris Pratt kao Emmet, Elizabeth Banks kao Lusi Will Arnett kao LEGO Betmen.

Film u bioskope dolazi u četvrtak 07.februara!

Pazite...dolaze u delovima.

(Telegraf.rs/ PR)Blitz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA