≫ 

Zvezda serije "Seks i grad" deceniju i po kasnije: Šarlotin Trej uskoro puni 60 godina i iznenadićete se kad vidite kako izgleda (FOTO)

Svi ga znate iz serija "Tvin Piks", "Seks i grad", "Očajne domaćice"

  • 6
Kajl Meklahlan/ Printskrin: Youtube

Glumac Kajl Meklahlan, kojeg svi pamte po ulogama u hit serijama "Tvin Piks", "Seks i grad" i "Očajne domaćice", 22. februara će napuniti 60 godina i potpuno je promenio svoj izgled.

U seriji "Seks i grad" igrao je prvog Šarlotinog supruga, a pojavljivao se od 2000. do 2002. godine. Imao je gustu crnu kosu, ali s obzirom na to da je serija snimana pre skoro dve decenije, Kajl je u međuvremenu ostario i po svemu sudeći gaji prirodan izgled.

Danas ima skroz sedu kosu, nosi naočare, ali crte lica ostale su prepoznatljive. Uživa u braku sa suprugom Dizajer Gruber, sa kojom se venčao nakon trogodišnje veze, 2002. godine.

Kajl Meklahlan 22. februara puni 60 godina/ Foto: Profimedia

2008. su dobili sina Kaluma, a žive u prodičnom domu u Njujorku.

Kajl se 7. februara sa suprugom pojavio na gala večeri u Njujorku i izazvali su veliku pažnju, a osmeh sa lica nisu skidali.

Kajl sa suprugom na gala večeri/ Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA