≫ 

Zanosna lepotica je mlađa sestra Penelope Kruz, neverovatno liči na nju, ali nikada nije ostvarila glumački uspeh kao ona! (FOTO)

Sestre Kruz ušle su u petu deceniju, ali i dalje važe za prave lepotice

  • 3
Monika i Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Monika Kruz (41), sestra slavne glumice Penelope Kruz, je glumica i plesačica, ali nikada nije uspela da ostvari glumački uspeh kao njena tri godine starija sestra.

Penelope i Monika već godinama važe za prave lepotice, pa iako su već ušle u petu deceniju mogu se pohvaliti vrlo atraktivnim izgledom.

Monika se pojavila na jednom događaju u Madridu, ali bez sestre u zanosnom izdanju.

I dok je Penelope već godina u srećnom braku sa španskim glumcem Havijerom Bardemom, Monika ima ćerku Antonelu koju je dobila 2013. godine.

Ćerku je dobila preko anonimnog donatora sperme, a u jednom intervjuu otkrila je da se ne smatra hrabrom jer je samohrana majka.

Monika Kruz, Foto: Profimedia

- Ne vidim razlog zašto bi bilo hrabrije odgajati dete sama nego u paru. Ovo u paru čak je izazovnije jer muškarac ne može da shvati zašto je žena toliko povezana s detetom. Postati majka za mene je bilo važnije od toga da sedim i čekam da mi prođe vreme za to - izjavila je Monika svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA