≫ 

Monika iz "Prijatelja" otkrila da je bila nevina do 21. godine, a kada čujete kako su se zvale gaćice koje je nosila tog dana i ko ih joj je poslao, ostaćete u čudu (VIDEO)

Kortni kaže da je ponosna na to što nije prerano izgubila nevinost

  • 3

Kortni Koks (54), svima poznatija kao Monika iz "Prijatelja" gostovala je u emisiji Džejmsa Kordena (40) "Late Late Show", gde je otkrila sa koliko godina je izgubila nevinost, a onda je ispričala i neobične detalje iz žviota njene majke i toga kako je ona doživljavala seksualnost.

- Moja mama mi nije rekla nijednu stvar vezanu za seks, a koju je trebalo da znam. Verojatno ovo ne bi trebalo da izgovorim, ali hoću. Bila sam nevina do 21. godine i mislim da mogu biti ponosna na to - počela je.

Kortni u emisiji Džejmsa Kordena, Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Kako je rekla, kada je bila u dugoj vezi sa jednim dečkom, njena majka joj je poslala nekoliko ženstvenih gaćica.

- Zvale su se Olga i kunem se da je bilo više čipke nego pamuka, ali bile su mnogo bolje od onih koje sam ja nosila jer sam bila poprilično nazadna po tom pitanju (smeh) - rekla je kortni koja je upravo te gaćice nosila kada je izgubila nevinost.

Poslušajte:

VIDEO: Ovo je Monikin frajer u stvarnom životu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA