≫ 

Od striptizete iz Bronksa, do žene koja je "prešla igricu": Kardi Bi danas ima sve, ali zbog jednog priznanja u mladosti sa majkom više nikad nije progovorila

Njena pobeda u kategoriji za rep album godine tačka je na višedecenijski proces u kojem su žene u rep kulturi bile samo seksualni objekti i obnaženi ukrasi

  • 0
Kardi Bi, Foto: Guliver/Ethan Miller/Getty Images

Belkalis Marlenis Almanzar pravo je i puno ime trenutno jedne od najpopularnijih reperki na svetu poznatije kao Kardi Bi (26).

Međutim, iako danas uživa u slavi i bogatstvu, nekada nije bilo tako.

Kardi sa roditeljima nije imala dobar odnos, a od momenta kada je mami priznala da se bavi striptizom više nikada nisu progovorile ni reč. Kardi je odrasla u Bronksu u Njujorku, a kao mlada devojka novac je zarađivala igrajući oko šipke. Kako je rekla, bila je prisiljena to da radi, jer nije želela da kao njeni brojni prijatelji i ona završi na ulici.

Kardi, sve do pre izvesnog vremena, nije mogla da se pohvali ni ljubavnim životom, pošto ju je tadašnj dečko Tomi maltretirao i tukao. Nakon kraha veze sa njim, Kardi je odlučila da se oproba u muzici. Zapravo, odlučila je da uspe, a jedan od prvih koraka bile su brojne estetske operacije kojima se podvrgla.

Kardi Bi na dodeli Gremija, Foto: Tanjug/AP

Potom, uspesi su počeli da se ređaju.

 

Kardi je upoznala repera Offseta (27) za kog se udala, dobila ćerku koja se zove Kulture Kiari Cephus, ali su se nakon 15 meseci braka rastali, pošto je ona pronašla poruke u kojima njen muž pokušava da dogovori seks utroje.

 

Ipak, par se pomirio.

 

Podsetimo, Kardi je na nedavnoj 61. dodeli Gremi nagrada ušla u istoriju kao prva američka ženska rep zvezda koja je osvojila zlatni gramofon za najbolji rep album godine.

Kardi Bi na dodeli Gremija, Foto: Tanjug/AP

 

Njena pobeda u kategoriji za rep album godine tačka je na višedecenijski proces u kojem su žene u rep kulturi bile samo seksualni objekti i obnaženi ukrasi.

 

Kardi Bi postala je junakinja, a njeni spotovi broje milijarde pregleda.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA