≫ 

Posle skoro 8 godina od smrti pojavila se nova pesma sa glasom Ejmi Vajnhaus (VIDEO)

- Rad sa prijateljima je najbolji deo umetničkog stvaranja. Nas i Ejmi su, s obzirom na to da su tokom godina bili moji najbliži kreativni partneri, napravili fanstastičnu pesmu - rekao je Remi

  • 0

Slavna Ejmi Vajnhaus preminula je 23. jula 2011. godine u 27. godini života. Skoro 8 godina od njene smrti na Jutjubu je objavljena pesma koju peva Salam Remi, a na kojoj gostuju Nas i Ejmi.

Pesma se zove "Find My Love" i trebalo bi da bude objavljena na narednoj kompilaciji Salama Remija "Do it for the Culture 2".

Kako pišu strani mediji, singl je snimljen 2011. godine, malo pre Ejmine smrti.

Salaam Remi sa Ejmi je radio na njenim albumima "Back to Black" i "Frank".

- Rad sa prijateljima je najbolji deo umetničkog stvaranja. Nas i Ejmi su, s obzirom na to da su tokom godina bili moji najbliži kreativni partneri, napravili fanstastičnu pesmu - rekao je Remi.

Foto: Guliver/Carlos Alvarez/Getty Images

Neposredno nakon smrti Ejmi Vajnhaus njen posthumni album "Lioness: Hidden Treasures", kolekcija do tog momenta neobjavljenih pesama i demo snimaka, našla se na vrhu muzičkih lestvica u Velikoj Britaniji, sa najvećom prodajom u prvih 7 dana, prenosi BBC.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA