≫ 

Dodeljene Zlatne maline u Los Anđelesu, jedan film dobio čak četiri "nagrade"

Uoči dodele Oskara u Los Anđelesu je održana dodela Zlatnih malina, a Donald Tramp dobio je "nagradu" za najgoreg glumca

  • 0
Donald Tramp osvojio je Zlatnu malinu za najgoreg glumca za uloge u dva dokumentarna filma/ Foto: Tanjug/ Susan Walsh

Kako već tradicionalno prethodi dodeli prestižnog Oskara, koja se održava u noći između nedelje i ponedeljka, sinoć su u Los Anđelesu dodeljene satirične filmske nagrade, Zlatne maline. Film koji je dobio najviše "nagrada" je ostvarenje "Homes and Watson", reditelja Itana Koena.

Američki predsednik Donald Tramp i komedija o Šerloku Holmsu dobili su "nagrade" za najgora filmska ostvarenja u protekloj godini.

"Homes & Watson", u kojem glume Vil Ferel i Džon C. Rajli, najveći je "dobitnik" s osvojene četiri Zlatne maline, uključujući za kategoriju najgori film i najgori rimejk. Rajli je proglašen najgorim sporednim glumcem u, kako je rekao tvorac nagrade Džon Vilson, "bezveznoj parodiji" klasične britanske detektivske priče.

"Homes & Watson" trejler:

Zlatna malina, Golden Raspberry Award ili skraćeno Ražie, nagrada je koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja, a uvedena je 1980. kao suprotnost Oskaru, prenela je Hina.

Tramp je osvojio Zlatnu malinu za najgoreg glumca za "uloge" u dva dokumentarna filma: "Smrt nacije" konzervativnog reditelja Dineša D'Suze i u "Farenhajt 11/9" liberalnog Majkla Mura.

"Smrt nacije" trejler:

"Farenhajt 11/9" trejler:

Foto: Promo
Foto: Promo

Foto: Promo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA