Čitav svet je pevao "Gangam stajl", Psaj je bio najpopularnija ličnost na planeti, a kada vidite kako sada izgleda pitaćete se šta mu se desilo! (FOTO)

Pesma "Gangnam stajl" bila je najslušanija pesma na jutjubu sa preko 3 milijarde pregleda, do numere "Despasito" koja vodi sa 6 milijardi

  • 6
Psaju spotu za pesmu "Gangnam stajl" pre sedam godina, Printskrin: Youtube/officialpsy

Korejska pop zvezda Psaj (41) svojim hitom "Gangnam Style" iz 2012. godine zarazio je ceo svet i svi pamte pevača i njegovu koreografiju za planetarni hit koji danas ima oko tri milijarde i dvesta sedamdeset miliona pregleda.

Popularni pevač sedam godina kasnije drastično je promenio svoj izgled, njegova potpuna transformacija izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, Psaj je dosta smršao, pa su se i njegovi fanovi zabrinuli.

- Počni da jedeš, molim te! - pisali su mu pratioci koji su se zabrinuli za njegovo zdravlje, a bilo je i onih koji su podržali njegovu transformaciju, ali i da u tome ne treba preterivati.

Ovako pevač sada izgleda, Printskrin: Instagram/42psy42

Korejski pevač se oglasio na društvenim mrežama i na šaljiv način odgovorio da će izgubljene kilograme začas vratiti.

Kako je pevač izgledao u spotu za pesmu "Gangnam stajl" pogledajte u videu ispod:

VIDEO: (Ne)dramatično dosadno! Ovo su toalete bez mašte sa crvenog tepiha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA