≫ 

"Nedostajaće mi svakog dana. Svake minute. Svake sekunde..." Brendino srce slomljeno zbog Dilanove smrti, evo kada ga je poslednji put videla

Nedostajaće mi način na koji me je gledao sa onim njegovim osmehom, izgovarajući "Šen"...

  • 0

Brenda i Dilan, "Beverli Hils 90210"/ Foto: Profiemedia

Glumica Šenon Doerti slomljena je i očajna zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Luka Perija, sa kojim je glumica u omiljenoj tinejdžerskoj seriji "Beverli Hils 90210".

Zvezda "Beverli Hilsa" u koju nema koja žena nije bila zaljubljena u tim tinejdžerskim danima, preminuo je ranog jutra 4. marta, nakon pretrpljenog moždanog udara nekoliko dana ranije, 27. februara.

- U šoku sam. Srce mi je slomljeno. Očajna sam zbog gubitka mog prijatelja. Imam toliko uspomena sa Lukom koje mi navlače smešak na lice i koje su zauvek urezane u moje srce i moje misli - izjavila je za magazin "People" kasno uveče tog ponedeljka Šenon, koja je u seriji igrala Brendu.

- Luk je bio pametan, miran, kompleksan čovek sa zlatnim srcem i konstantnom voljom i željom za širenjem ljubavi - dodala je, navodeći kako su se oni ponovo zbližili kada je saznala da ima rak, 2015. godine.

- Javio mi se dok sam se borila sa rakom i odmah smo se ponovo zbližili, možda stariji i mudriji, ali ta veza je ostala živa. Posebna je to vrsta ljubavi kada doživite iskustvo koje smo mi doživeli tokom "Beverli Hilsa" i, naravno, tokom celog života. Želeli smo da ponovo zajedno radimo i smislimo nešto posebno i poučno za naše fanove u ovom dobu naših života. Nedostajaće mi svakog dana. Svake minute. Svake sekunde.

Luke Peri, Dilan u "Beverli Hilsu 90210"/ Foto: Profimedia

Glumica je izjavila kako je Luk jako voleo svoju porodicu, te da joj je često pokazivao snimke dece i govorio koliko je ponosan na njih, te da su mu oni bili najveća nagrada i najveće zadovoljstvo.

Šenon je otkrila da je Perija poslednji put u februaru, kada su se našli zbog ručka... On je izabrao restoran u koji će moći povesti svog psa. "Ušla sam i bio je tamo, nasmejan, sa svojim psom Peni i krevetom na podu...", ispričala je Šenon.

- Nikada ga neću zaboraviti i nedostajaće mi način na koji me je gledao sa onim njegovim osmehom, izgovarajući "Šen"...

Brenda i Dilan u omiljenoj tinajdžerskoj seriji/ Foto: Profiemedia

Tori Speling, koja je u "Beverli Hilsu" igrala Donu Samer, takođe se oprostila od svog prijatelja i kolege. Fotografisana je u suzama nakon tužnih vesti, a kasnije je dala izjavu u kojoj je navela da joj je srce slomljeno zbog Luka.

- U šoku sam i slomljenog srca. Luk je bio jedan od najljubaznijih i najskromnijih ljudskih bića koje poznajem. Zahvalna sam za godine prijateljstva koje smo imali. Zaista mi je bio kao porodica, zaštitnik i brat. Žao mi je zbog gubitka sa kojim svi saosećaju - izjavila je Tori za "People".

Ekipa iz "Beverli Hilsa 90210"/ Foto: Promo

Od Luka Perija oprostio se i Stiv Sanders iz "Beverli Hilsa", glumac Ian Ziring.

- Najdraži Luk, zauvek ću uživati u lepim sećanjima koja smo delili proteklih trideset godina. Neka tvoje putovanje bude obogaćeno veličanstvenim dušama koje su preminule pre tebe, baš kao što si ti učinio ovde, za one koje si ostavio za sobom - napisao je Ian na Tviteru.

 

- Potpuno sam slomljena. Luk je ostavio ogroman značaj u životima mnogih. Bio je vrlo osetljiva duša, ljubazan i velikodušan, i borio se za sve unesrećene. Bio je snažnog glasa i advokat koji će nedostajati svima koji su ga poznavali. Ostavio je svoj trag - nikada neće biti zaboravljen. Šaljem svoju ljubav njegovoj porodici, prijateljima i fanovima širom planete - izjavila je za CNN Gabrijela Karteris, koja je u omiljenoj seriji igrala Andreu Zakerman.

Glumac Luk Peri preminuo je posle moždanog udara u 52. godini/ Foto: Profimedia/INSTAR Images

Pogledajte samo neke od najboljih scena Brende i Dilana iz omiljenog "Beverli Hilsa", koji je mnogima obeležio čitavu jednu epohu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA