Pitanje u "Poteri" razbesnelo fanove "Prodidžija": Sram vas bilo, samo nekoliko sati je prošlo od Flintove smrti! (FOTO)

U britanskoj verziji kviza "Potera" pojavilo se pitanje vezano za bend, čiji je frontmen nekoliko sati pre toga izvršio samoubistvo

  • 3

Fanove benda "Prodiži" (Prodigy) šokirala je juče, 4. marta, vest da je frontmen benda Kit Flint sebi oduzeo život u 49. godini. Epizoda britanske verzije kviza "Potera" koja je emitovana istog dana, uveče, razbesnela je obožavaoce legendarne grupe.

Samo nekoliko sati nakon što je brzinom munje vest o Flintovoj smrti obišla svet, takmičar u kvizu je u igri protiv Tragača dobio pitanje koje se ticalo i grupe "Prodigy".

"Koji bend ima najmanje članova? A-Prodigy, B-Pretenders, C-The Proclaimers", glasilo je pitanje u "Poteri".

Kit Flint ubio se u 49. godini/ Foto: Milena Đorđević

Gledaoci su odmah reagovali i svoj bes izrazili na Tviteru, šokirani činjenicom da ekipa koja radi na kvizu nije mogla da emituje neku drugu, snimljenu epizodu.

 

"Prodigy ima jednog manje sad - sram vas bilo", "Da li je moguće da prebrojavamo članove benda na dan kad je jedan od njih digao ruku na sebe", samo su neki od komentara.

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA