≫ 

Bivši muž joj je oženio 31 godinu mlađu Tinu, a sada je Monika Beluči posle dve godine skrivanja pokazala 18 godina mlađeg dečka (FOTO)

Italijanska lepotica u vezi je sa francuskim umetnikom i scenografom Nikolasom Lefebvreom

  • 14

Italijanska glumica Monika Beluči (54) prisustovala je Šalenovoj reviji u okviru pariške nedelje mode, a tamo joj je društvu pravio 18 godina mlađi dečko, francuski umetnik i scenograf Nikolas Lefebvre. Njih dvoje su se držali za ruke gotovo non-stop i dali su svima do znanja da su srećni i zaljubljeni.

Nikolas Lefebvre i Monika Beluči Foto: Profimedia

Inače, Monika je svima zagolicala maštu u maju 2017. godine da ima novog muškarca u svom životu. Međutim, nije htela da kaže o kome se radi.

Nikolas Lefebvre i Monika Beluči Foto: Profimedia

Dok nije bila u vezi sa Nikolasom, Belučijeva je izjavila da nije sigurna da li je on normalna osoba.

- Njegov životni ritam dozvoljava mu da razume moj. Ne bih bila sposobna za klasičnu, strukturiranu vezu - rekla je svojevremeno Monika.

Nikolas Lefebvre i Monika Beluči Foto: Profimedia

Pre veze sa 18 godina mlađim francuskim umetnikom, Belučijeva je bila u braku sa glumcem Vensanom Kaselom, s kojim ima dvoje dece. Kasel se, kao što je poznato, u međuvremenu oženio sa manekenkom Tinom Kunaki, koja je 31 godinu mlađa od njega.

Vensan Kasel i Tina Kunaki Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA