≫ 

"Trebalo mi je nekoliko dana za ovo..." Brendon u velikoj boli zbog Dilanove smrti, pretužnom porukom se oprostio od svog prijatelja (FOTO)

- Laku noć, slatki prinče - napisao je Džejson Pristli na Instagramu

  • 3

Povodom tužnog gubitka svog velikog prijatelja i kolege Luka Perija (52), koji je preminuo 4. marta, nakon moždanog udara, oprostio se nekoliko dana kasnije i Džejson Pristli, sa kojim je zajedno igrao u čuvenoj seriji "Beverli Hils 90210".

Džejson je igrao Brendona, pokojni Luk Dilana, i njih dvojica važili su za najveće zavodnike u omiljenoj seriji. Javnost je čekala kada će se, nakon Brende, i Brendon oprostiti od legendarnog Dilana, a on je tek sada, tri dana kasnije, smogao snage za to.

- Trebalo mi je nekoliko dana da smislim kako da napišem ovo... Moj dragi prijatelj punih 29 godina, Luk Peri, bio je jedan od istinski posebnih ljudi kojima je zaista bilo stalo... Luk nije bio samo zvezda, bio je neverovatna svetlost koja se prerano ugasila... I to je razlog zbog kojeg smo danas ja, kao i mnogi drugi, u velikoj boli - počeo je Džejson svoju oproštajnu poruku.

Džejsonova objava na Instagramu/ Foto: Instagram/jason_priestley

- Ukoliko ste imali tu neverovatnu sreću da upoznate Luka, ili ste se ikada sreli sa njim, znam da ste isto tako tužni sada. Sveća koja gori dvaput jače, gori upola kraće. Ti si goreo, Luk, oh, tako si goreo... Laku noć, slatki prinče - napisao je Džejson na Instagramu.

Uz emotivni oprost objavio je i slike sa Lukom, nastale nedavno i iz perioda "Beverli Hilsa".

Prisetite se neodoljivih momaka u "Beverli Hilsu":

VIDEO: Završena je era najboljih žurki, planetu napustio Kit Flint

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    7. mart 2019 | 11:51

    Dirljivo, tuzno..Zao mi je, bila je to lepa serija, lepa vremena..Zaborav ne postoji..!!

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    10. mart 2019 | 00:15

    Шта је живот !! Ништа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA