≫ 

Šta se desilo sa holivudskom lepoticom koja je s nogu obarala svetske šmekere? (FOTO)

Glumica se povukla iz posla, živi životom daleko od javnih događaja, ali je paparaci i dalje podsećaju na to da je svetska zvezda

  • 6
Kameron Dijaz, Foto: AP/Tanjug

Kameron Dijaz u poslednjih nekoliko godina ne viđamo u novim filmskim ostvarenjima, pa su jedini momenti kada se glumica da videti oni kada je paparaci uhvate prilikom šetnje ili kupovine, obično na pijaci.

Tako je bilo i ovog puta, pošto su Kameron uslikali u Zapadnom Holivudu, u šopingovanju namirnica.

Holivudska lepotica sama je vukla ogromne kese, a na sebi je imala potpuno običnu garderobu - japanke, laganu suknju i - ono što baš i ne ide uz japanke - crni, debeli džemper.

Kameron danas, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Podsetimo, poslednja ostvarenja u kojima je igrala Kameron jesu mjuzikl "Annie", te komedije "The Other Woman" i "Sex Tape".

Kada se penzionisala, Kameron je rekla da želi da se vrati sebi i shvati ko je.

- Shvatila sam da više ne znam ko sam, a to je tako užasan osećaj. Odlučila sam da se ponovo upoznam i dođem sebi - poručila je pre više godina Kameron Dijaz.

Kameron Dijaz, Foto: Profimedia/Backgrid USA

- Producenti joj stalno šalju razne ponude i scenarija, ali ona uopšte nije zainteresovana. Srećna je i ovako i uživa u slobodnom vremenu - otkrio je glumičin prijatelj za "Daily Mail".

Glumica se posle sedam meseci veze, 2015. godine, udala za gitaristu Bendžija Madena.

Dijaz je sa 16 godina potpisala ugovor sa modnom agencijom, te se odmah proslavila kao manekenka snimajući reklame za "Calvin Klein" i "Levi's".

Kameron Dijaz, Foto: Profimedia/Mega Agency

U 21. godini se prijavila na audiciju za film "Maska" u kojem glavnu ulogu ima Džim Keri, iako nigde pre nije glumila. Glumila je zavodljivu pevačicu Tinu, a ova uloga joj je donela svetsku slavu.

Film "Maska" je bio jedan od najgledanijih 1994. godine, a Kameron je postala seks simbol.

Kameron Dijaz, Foto: Profimedia/Mega Agency

Nakon toga ređali su se hitovi "Čarlijevi anđeli", "Nebo boje vanile", "Svi su ludi za Meri"... Kameron je napisala i dve knjige o zdravlju, od kojih je jedna 2014. bila i bestseler.

Inače, dve godine pre nego što se pojavila u hit filmu "Maska", lepa glumica je snimila porno film sa sado-mazo tematikom u kom je bilo čak i scena grupnog seksa. Dugo se nije znalo ništa o tome, a onda su na internet procurele fotografije iz filma, a Kameron je tužila muškarca koji ih je postavio.

Neki od svetskih zavodnika sa kojima je Kameron imala romanse su Džastin Timberlejk, sadašnji partner Džej Lo - Aleks Rodrigez, Džerard Leto, a dugo se spekulisalo o njenoj tajnoj vezi sa Eštonom Kučerom. Ipak, nikada nije potvrđena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA