≫ 

Keli žestoko napali jer se nije oprostila od Dilana, a posle njenog odgovora svi su zaćutali! (FOTO)

- Jedino tebi nije stalo do Luka. Baš sam pratio hoće li nešto objaviti za Luka i taman kada se ponadam da joj je ipak stalo - ona objavi fotografiju koja uopšte nije prikladna u ovom trenutku. Stidi se, Dženi! - samo je jedan od komentara

  • 3
Keli i Dilan u "Beverli Hilsu", Foto: Profimedia

Luk Peri, omiljeni zavodnik iz serije "Beverli Hils", preminuo je 4. marta u bolnici Sent Džozef u Burbenku, nakon što je 27. februara u svom domu doživeo moždani udar.

Od slavnog Dilana iz "Beverli Hilsa" potresnim porukama oprostilo se nebrojeno mnogo ljudi, među kojima mnoštvo njegovih kolega.

Međutim, ona koja se nije oglašavala jeste glumica Dženi Gart (46), čuvena Keli iz "Beverli Hilsa". Ona je nakon tišine posle Lukove smrti na Instagramu objavila prvu fotografiju, na kojoj poziraju njene ćerke - Luće (21), Lole (16) i Fiona (12).

Keli i Dilan ostali su bliski i u godinama posle serije, Foto: Profimedia

Čim je podelila fotografiju na stotine ljudi nagrnulo je sa komentarima, mahom je osuđujući jer se nije oglasila posle Dilanove smrti.

- Jedino tebi nije stalo do Luka. Baš sam pratio hoće li nešto objaviti za Luka i taman kada se ponadam da joj je ipak stalo - ona objavi fotografiju koja uopšte nije prikladna u ovom trenutku. Stidi se, Dženi! - samo je jedan od komentara.

Keli i Dilan, Foto: Profimedia

Kada je videla koliko je sve daleko otišlo, Dženi se oglasila.

- Zdravo svima. Odlučila sam da danas objavim sliku mojih devojaka, jer su one moj život. Jer, danas je dan kada se slave sve žene. Dugo mi je trebalo da poželim da slavim bilo šta. Razmišljala sam o tome i znam da bi to želeo moj dragi prijatelj. njegova deca bila su njegov život. Svi koji su ga znali - znali su to, kao i to da ga nije bilo briga za društvene mreže. Tako da, molim vas, nemojte da osuđujete i pišete ružne komentare. To stvarno nije kul. Iskreno, Dženi - napisala je glumica.

Odgovor Dženi Gart, Printskrin: Instagram/jenniegarth

Podsetimo, Keli i Dilan u "Beverli Hilsu" romansu su započeli kada je Dilanova devojka Brenda otišla u Pariz, a kada su Brenda i Dilan zvanično raskinuli - Keli i Dilan i javno su ozvaničili vezu.

U nastavku serije "90210" otkriveno je da su Keli i Dilan dobili i sina Semija, ali su se na kraju razišli i Keli je ostala samohrana majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesta

    10. mart 2019 | 17:10

    Baš su bili dobar par, i kao klinci i u zrelim godinama.

  • Danijel

    10. mart 2019 | 19:11

    Osuđuju je zato što nije napisala neku patetičnu poruku na društvenim mrežama?? Znači, više ne žalimo srcem i dušom, nego “statusom”. Otišli smo u tri p.m.!

  • Neko

    10. mart 2019 | 19:22

    Danasnje doba, ako ne objavis na netu nije se ni desilo. Rodjendani, rodjenja, vencanja... Se moraju cestitati preko IG ili FB, a isto tako i saucesca izjavljivati. Zalosno i bolesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA