≫ 

Holivudske dame koje su izabrale manje poznate muškarce za muževe i imaju savršen brak (FOTO)

Meril Strip, Džesika Alba, Džulija Roberts i Riz Viderspun važe za porodične žene i obožavaju svoje bračne partnere

  • 3

Imena kao što su Meril Strip, Džesika Alba, Džulija Roberts i Riz Viderspun ne treba posebno isticati. Ove dame su popularne širom planete i važe za porodične žene. Ono što je zajedničko za njih jeste da su one udate za muškarce koji i nisu tako poznati.

Bez obzira na sve, brakovi ovih dama funkcionišu savršeno.

Glumica Džulija Roberts je tako u braku sa direktorom fotografije Denijem Moderom. Oni su se upoznali na snimaju filma "Meksikanac", a venčali 2002. godine. Imaju troje dece, blizance Hejzel Patrisiju i Fina i Henrija Danijela.

Podsetimo, Džulija i Deni su bili zajedno u Beogradu pre dve godine.

Džulija Roberts i Deni Moder Foto: Profimedia

Riz Viderspun se na relativno neobičan način upoznala sa svojim sadašnjim suprugom Džimom Totom. Naime, glumicu je u jednom baru dosađivao jedan muškarac koji je bio pod dejstvom alkohola. Riz je na kraju pritekao prijatelj tog alkoholisanog muškarca Džim Tot i izvinio se Viderspunovoj u njegovo ime. Riz i Džim su se venčali 2011. godine i imaju sina koji je dobio ime Tenesi.

Riz Viderspun Foto: Tanjug/AP

Meril Strip upoznala je svog supruga, vajara Dona Gameram sedamdesetih godina prošlog veka preko njenog brata, a njegovog prijatelja. Budući da je Don jednom bio van zemlje na nekoliko dana, glumica mu je čuvala stan. Nakon njegovog povrataka, počeli su da se zabavljaju, Venčali su se 1978. godine i imaju četvoro dece: sina Henrija i ćerke Mejmi, Lujzu i Grejs.

Meril Strip Foto: AP/Tanjug

Džesika Alba je svog muža Keša Vorena upoznala na snimanju filma Sju Storm. On je radio kao asistent producenta. Vrlo brzo su se zaljubili jedno u drugo, a venčali su se 2008. godine. Imaju troce dece, ćerke Honor i Heven, kao i sina Hejsa.

Keš Voren i Džesika Alba Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    13. mart 2019 | 09:21

    Pouka za sve mlade zene skromnost je vrlina na svim poljima

  • Za...

    13. mart 2019 | 08:22

    Mene će on uvek biti oficir i džentlmen💗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA