≫ 

Džulija Roberts je umalo odbila da glumi u filmovima "Pretty Woman" i "Notting Hill": Glumica otkrila nepoznate detalje (VIDEO)

Slavna glumica nije želela da igra u ostvarenjima koji su joj donela svetsku slavu

  • 0

Jedna od najpoznatijih holivudskih zvezda Džulija Roberts stekla je svetsku slavu u filmovima "Pretty Woman" (1990.), gde je glumila zajedno sa Ričardom Girom, i "Notting Hill" (1999.), gde joj je partner bio Hju Grant. Međutim, slavna glumica je umalo odbila da glumi u ovim ostvarenjima, a razlog je taj što nije sebe videla u tim ulogama

Robertsova je u intervjuu za "Gardian" priznala da je film "Pretty Woman", gde je igrala prostitutku pod imenom Vivijen, imao, kako kaže, dosta rupa. Međutim, na kraju joj je ovo ostvarenje donelo neviđenu popularnost.

- (Igrajući prostituku Vivijen u filmu "Pretty Woman" ) To stvarno nije merilo talenta, pogotovo na početku. To je merilo dobre sreće - navela je Džulija.

Prema njenom priznanju, 8 poznatih glumica odbilo je da igra u ostvarenju "Pretty Woman", a na kraju je ona prihvatila ulogu, koja joj je donela nominaciju za nagradu Oskar 1991. godine.

Pogledajte trejler za film "Pretty Woman":

Glumica nije želela da glumi u filmu "Notting Hill".

- Nisam želela da radim taj film. Podloga za njega je odvratna. Da li želiš da izađeš i igraš najveću svetsku filmsku zvezdu, a onda da se zaljubiš u vlasnika knjižare. Ne - rekla je Robertsova.

Na kraju, film "Notting Hill" je bio toliko uspešan, da je zaradio širom sveta 364 miliona dolara.

Pogledajte trejler za film "Notting Hill":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA