≫ 

Bilo je trenutaka kada sam molila lekare da me puste da umrem: Zvezda "Igre prestola" progovorila o zdravstvenim problemima koje je dugo krila

- Završila sam snimanje prve sezone serije i taman kada sam pomislila da živim san, to mi se desilo - priseća se glumica

  • 1

Britanska glumica Emilija Klark, zvezda serije "Igra prestola" priznala je da je imala dve aneurizme na mozgu.

Mediji su još prošle godine nagađali da je glumica imala zdravstvenih problema, ali ona nije htela da priča o tome, međutim sada je u tekstu objavljenom u časopisu "Njujorker"  potvrdila da je imala aneurizme na mozgu.

- Vreme je da kažem - osetila sam jak bol u glavi na treningu i otrčala u kupatilo gde sam zamalo pala u nesvest - otkrila je zvezda serije "Igra prestola" za Njujorker.

Emilija Klark, Foto: Tanjug/AP

- Završila sam snimanje prve sezone serije i taman kada sam pomislila da živim san, to mi se desilo. Da se ne bih izgubila ponavljala sam rečenice iz scenarija "Igre prestola". U bolnici su mi dijagnostikovali moždani udar - rekla je glumica.

Emilija je otkrila da je operisana i da se probudila u nepodnošljivim bolovima. Potom joj je ustanovljena afazija i gubitak govora.

- Bilo je trenutaka kada sam molila lekare da me puste da umrem - poručila je ona i otkrila da je ubrzo nakon prve imala još jednu operaciju.

- Oporavila sam se iznad svih očekivanja, a sada sam sto posto zdrava - rekla je Emilija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA