Brus Vilis prodaje raskošno imanje za 33 miliona dolara: Luksuzna vila ostavlja bez daha! (FOTO)

Glumac je 2000. godine kupio zemljište od 30.000 kvadrata i gradio imanje iz snova koje predstavlja pravu oazu mira

  • 10
Brus Vilis, Foto: Guliver/Gabe Ginsberg/Getty Images for Showtime

Holivudski glumac Brus Vilis raskošno imanje na egzotičnom ostrvu Parrot Cay prodaje za vrlo visoku cifru. Glumac svoje raskošno imanje prodaje nakon što je tamo nedavno, na desetu godišnjicu braka obnovio bračne zavete sa svojom suprugom Emom Heming.

Brus imanje prodaje za 33 miliona dolara, a ono predstavlja pravu oazu mira i sklonište od paparac sa prelepom peščanom plažom. Glumac je 2000. godine kupio zemljište od 30.000 kvadrata i gradio imanje iz snova koje se sastoji od tri kuće, jedne glavne i dve gostinjske sa četiri bazena.

Imanje Brusa Vilisa na ostrvu Parrot Cay, Foto: Profimedia/ Mega Agency

Glavna kuća ima 5 spavaćih soba, 5 kupatila, glavni apartman, bioskop i prostrane terase. Prostor ispred kuće sastoji se od bazena, paviljona za jogu i igrališta za decu.

Vila koju Brus Vilis prodaje, Foto: Profimedia/ Mega Agency

Uz glavnu nalaze se i dve gostinjske vile, od kojih svaka ima tri spavaće sobe i manje bazene. Kupac ovog tropskog raja uz imanje dobija i slavne susede poput Done Karan, Kejt Ričardsa i Kristi Brinkli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA