≫ 

Rodni otkrio zašto više ne gleda "Mućke", a razlog je tužan

- Ne volim ni da se gledam na televiziji. Sada pogotovo i ne mogu da gledam "Mućke" - počeo je sa pričom glumac Nikolas Lindherst

  • 12

Britanski glumac Nikolas Lindherst (57), koji se proslavio igrajući lik Rodnija Trotera u legedarnog seriji "Mućke", rekao je u jednom intervjuu da ne voli da gleda sebe na televiziji. Takođe, izneo je još jedan podatak, a to je da više ne može da gleda "Mućke", a razlog za to je tužan.

Naime, brojne Nikolasove kolege koje su igrale u "Mućkama" više nisu na ovom svetu.

- Ne volim ni da se vidim na televiziji. Sada pogotovo ne mogu da gledam "Mućke". Toliko njih nas je napustilo. Ne želim da na ekranu vidim prijatelje koje sam izgubio, ljude kojima smo pravili žurke iznenađenja za rođendane, ljude koje sam zezao, zadirkivao... To je moja porodica. Bila je moja porodica. Teško mi je - rekao je popularni Rodni i dodao da se nove "Mućke neće snimati.

- Nikada. Nemoguće je bez Džona, (autora serije "Mućke"). Izgubili smo Rožera (Trigera), Kena (Majka, vlasnika "Ragine glave"), Bastera (Ujka Alberta), Lenarda (Deku)... - rekao je Nikolas.

Insert iz serije "Mućke" Printskrin: YouTube/BBCWorldwide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cici

    8. april 2019 | 08:42

    Milion puta odgledala sve epizode i jos toliko puta bih ponovo. Nikada ne dosadi. Maestralna prica, scenario, glumci, rezija...

  • Z

    8. april 2019 | 09:53

    Najbolja serija svih vremena i danas je gledam

  • Tačkica

    8. april 2019 | 10:09

    Trenutno idu ponovo prve epizode na jednoj nasoj televiziji i sad se kao i ko zna koliko puta ranije isto odusevim, vanvremenskoj prici, vanvremenskom humoru, vanvremenskoj glumi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA