≫ 

Slike koje dokazuju da su slavne zvezde obični ljudi, neke od njih će vas baš oduševiti (FOTO)

Iako sebi mogu priuštiti i te kakav luksuz, oni uživaju u malim stvarima i dokazuju da su i oni poput ostalih ljudi

  • 8

Iako mnogi misle kako slavne ličnosti uživaju u prevelikom luksuzu i životu u kojem umesto njih najobičnije stvari rade drugi, istina je daleko drugačija od toga, budući da i oni i te kako umeju da budu obični smrtnici. 

Ovo su neki od njih i dokazali na svojim profilima na društvenim mrežama, gde uredno objavljuju momente iz privatnog života, na oduševljenje miliona fanova širom sveta. Fotografije dokazuju da su njihovi životi mnogo sličniji našim nego što mislimo.

Čini se da Arnold Švarceneger voli da izigrava frizera svom mlađem sinu Patriku, pa to radi godinama, a osim toga redovno sa sinovima vozi bicikl i uživa na Oktoberfestu u nacionalnoj nošnji.

 
 
 
View this post on Instagram
#tbt Some things never change @patrickschwarzenegger.A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Šakira je poznata po radoholizmu, pa tako kada snima nove pesme potpuno je predana tome i tih dana maltene živi u studiju.

Tokom pauza zna i da lakira nokte, a na slici se vidi da lakove uredno drži u kutiji.

 
 
 
View this post on Instagram
Studio pedicure. ShakA post shared by Shakira (@shakira) on

Lejdi Gaga ima tri francuska buldoga, a jedan od njih najsrećniji je kada se uvuče u krevet svoje gazdarice. Na slici koja je objavljena na Instagramu Gaga se razbaškarila dok spava, a buldog uživa iznad njene glave.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Žizel Bundšen i njen suprug Tom Brejdi vode zdrav život i hrane se organskim proizvodima, a neke od njih manekenka i sama uzgaja.

 
 
 
View this post on Instagram
#gratitude #homegrownfood #health #healingfoods 🌱🙏🥒🥗 #gratidão #hortaemcasa #saúdeA post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Glumica Gel Gedot oslobađa se stresa u kratkim pauzama tokom snimanja tako što crta, šeta, smeje se i sluša muziku.

 
 
 
View this post on Instagram
Between work, pregnancy, and everything else in life...sometimes you just need a break to color! 😂🎨 #AdultColoringA post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Glumica Liv Tajler ima troje dece. Sa njima provodi puno vremena i teško se razdvaja od njih kada radi na nekom novom projektu. Na njenom Instagramu je čak fotografija na kojoj doji bebu.

 
 
 
View this post on Instagram
Sunday morning snuggles with my baby girl. So grateful for this precious gift.A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Jedna od najlepših i najseksepilnijih žena, koja u svojim godinama izgleda besprekorno, glumica Liz Harli, zaljubljena je u svoj vrt.

Obožava jogu, roštiljanje i redovno šeta svoje pse. U intervjuima uvek kaže kako joj je život van grada antistres terapija i da joj pruža odličnu energiju i doprinosi sjajnom izgledu.

 
 
 
View this post on Instagram
Someone has to do it 😘 #Herefordshire @elizabethhurleybeachA post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Kameron Dijaz i Dru Barimor postale su prijateljice još pre snimanja filma "Čarlijevi anđeli". Nakon toga, počele su da se druže i sa Riz Viterspun, a devojke provode mnogo vremena zajedno i rado dele neke momente sa fanovima.

Glumica En Hatavaj uvek rado daje podršku drugima. Inspiriše ljude svojim primerima: kako da od starih farmerki napravite šorts, učestvuje u društvenim projektima i nikada je nije sramota da se našali na svoj račun.

 
 
 
View this post on Instagram
Proof that my "#ellendegeneres Nerves" are real... Watch me on @theellenshow today @disneyalice xxA post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Tom Henks se rado slika kraj tuđih automobila, šaleći se da su njegova. Fotografiše rukavice na zemlji i svima govori kako je sjajno koristiti pisaću mašinu, na kojoj on uvek kuca kada je posao u pitanju.

 
 
 
View this post on Instagram
I got a new truck! I'm going camping! Hanx.A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Šarmantna Helen Miren obožava da deli upečatljive momente iz svog života. Slika se u autobusu, zaljubljuje se u italijanske gradove...

Simpatična Dru Barimor najčešće vreme provodi sa decom i porodicom, ali nikada ne preskače čas joge. Priređuje žurke kraj bazena, voli umetnost i čak sprema hleb od banana i pre nego što banane sazreju.

 
 
 
View this post on Instagram
#Christmas2016 #sweatitoutA post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs/brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    9. april 2019 | 15:25

    Ne oni su vanzemaljci...

  • Patrik

    9. april 2019 | 14:26

    Sta je ono ljubicasto ispod stola kod Sakire? Pa nije valjda...:)

  • lukina i lunina mama

    9. april 2019 | 21:33

    Ja trenutno kao Liv Tajler... Najlepsi osecaj na svetu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA