≫ 

"Britanija je američka kučka!" Pamela se oglasila nakon hapšenja Asanža i stravično ispljuvala Ujedinjeno Kraljevstvo, Ekvador i Ameriku (FOTO)

Svetskoj seks-bombi nije bilo svejedno kada je saznala da je osnivač Vikiliksa lišen slobode, čiji rad inače veliča

  • 12

Svetska vest broj jedan danas jeste da je osnivač sajta Vikiliks Džulijan Asanž uhapšen nakon što je izbačen iz ekvadorske ambasade u Londonu, gde mu je bilo utočište svih ovih godina.  Nakon ove informacije oglasila i Pamela Anderson, koja je u prošlosti veličala Asanžov rad.

Naime, američko-kanadska seks-bomba je na Tviteru objavila Džulijanovu sliku i objavila status na latinskom.

- Veritas valebit - napisala je Pamela, što u prevodu znači "istina će preovladati".

Ali,to je bio samo uvod u brutalni Pamelin status gde je ispljuvala i Ujedinjeno Kraljevstvo, i Ekvador, i Ameriku.

- U šoku sam. Nisam mogla da čujem jasno šta je rekao. Izgleda loše. Kako si mogao, Ekvadoru? (Zato što vas je razotkrio) Kako si moglo, Ujedinjeno Kraljevstvo?! Naravno, ti si američka ku*ka i vama treba diverzija ovo vašeg idiotskog Bregzitovskog sra*a! - oštra je bila Pamela, a u sledećem tvitu kritikovala je Ameriku:

- A Amerika? Ovaj toksični kukavički predsednik. Treba da okupi svoju bazu? Ti si sebičan i okrutan. Unazadili ste ceo svet. Vi ste đavoli, lažovi i lopovi. Trunućete, a mi ćemo se podići - napisala je Pamela.

Pamelina objava na Tviteru, Printskrin: Twitter

Inače, Andersonovu su svojevremeno povezivali sa Asanžom i pričalo se da su u emotivnoj vezi. Podsetimo, Pamela je nedavno status na Tviteru posvetila upravo osnivaču Vikiliksa, gde je istakla da joj nedostaje.

- Nisam mogla da posetim Džulijana skoro godinu dana... Svima nedostaje njegov glas. Nedostaje mi njegov smeh, njegov nestašni osmeh i njegovo znatiželjno i dečačko čudo. Jedinstveno snažan i posvećen čovek. Hvala ti za tvoje žrtvovanje. Znam da si dobro i da ću te videti ponovo - napisala je između između ostalog Pamela Anderson.

VIDEO: Uhapšen Džulijan Asanž:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA