Bitanga s plaže od 18. aprila u bioskopima

Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, glumac Metju Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika

  • 0

U komedji "Bitanga s plaže", reditelja Harmonija Korine koji u bioskope kreće od 18. aprila buntovnik Mundog živi po sopstvenim pravilima!

Njegov način govora ponekad zvuči dubokoumno, ali češće uličarski, jer on više i nije toliko popularan pisac. Svoj život je okrenuo ka porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića. Ipak, ne bi se reklo, ali Mundog nije skitnica, već ležeran duh čije ga bogatstvo spašava od mnogih nevolja i životnih problema u koje bi olako mogao da upadne.

Foto: Promo

U ostalim ulogama ove urnebesne komedije našli su se i drugi poznati glumci među kojima su: Martin Lawrence, Zac Efron, Isla Fisher, kao i hip hop muzičar i glumac Snoop Dogg i drugi.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA