≫ 

Sećate li se preslatkog sina Vila Smita koji se proslavio kao "Karate kid"? Danas ga bukvalno nećete prepoznati! (FOTO)

- Od onako slatkog klinca do ovoga. Vau, ne znam šta bih rekla na tvoj današnji izgled! - jedan je od komentara na fotografiju Džejdena Smita na Instagramu

  • 10

Sin slavnog glumca Vila Smita (50) proslavio se ulogom u filmu "Karate Kid" i važio je za jednog od najslađih klinaca Holivuda.

Devet godina kasnije Džejden Smit (20) izgleda potpuno drugačije, a ispred glumačke karijere stavio je muzičku i posvetio se repu. U muzičke vode uplivao je gostujući u pesmi "Never Say Never" koju je snimio sa Džastinom Biberom (25), a Džejden danas nastupa na jednom od najvećih festivala na svetu - "Coachella", u kalifornijskoj pustinji.

- Od onako slatkog klinca do ovoga. Vau, ne znam šta bih rekla na tvoj današnji izgled! - jedan je od komentara na fotografiju Džejdena Smita na Instagramu.

Ipak, Džejdena ovakvi komentari ne dotiču, pa se nije ni u jednom momentu upustio u prepucavanje na mrežama. Odrastanje u porodici selebriti para učinilo je, po mišljenju mnogih, da reper postane prilično razmažen, a njegova misija kao da sve vreme dodatno šokira sve one koji mu spočitavaju imidž i ponašanje.

Džejden Smit danas, Foto: Profimedia

Tako se Džejden već ranije oblačio u suknje, imao nekolicinu razmaženih ispada prema osobljima hotela i restorana, a nedavno je i javno objavio kako je u vezi sa reperom Tajlerom, The Creatorom (28).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

Nije sigurni da li je Smitov sin bio ozbiljan ili je to bio samo još jedan od njegovih mnogobrojnih performansa.

Inače, Džejdena Smita mesecima povezuju sa Kendal Džener, koja se takođe nalazi na festivalu Koačela i bila mu je podrška na performansu.

VIDEO: Holivudski macan kupa se i izvodi egzibicije u Rovinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA