Isplivale uznemirujuće slike bivše žene Džonija Depa, tvrdi da ju je glumac brutalno pretukao (FOTO)

Glumica je na sudu priložila slike, na kojima se vide modrice po licu i telu, kao i iščupani pramen kose

  • 2

Nakon što se brak između glumca Džonija Depa i njegove supruge, glumice Amber Herd zavšio burno, sve se nastavilo na sudu, a onda je usledilo i iznošenje "prljavog veša."

Amber je optužila Depa za nasilje, a on nju da želi da mu izvuče novac raznim podmetanjima.

Međutim, u javnost su isplivale fotografije pretučene Amber koje je priložila na sudu, na kojima se vide modrice po licu i telu, a koje joj je navodno napravio Dep, uz to na fotografiji se vidi i iščupani pramen kose.

Amber Herd, Foto: Profimedia

Celu noć je pio i drogirao se. Ujutru kad sam se probudila, dočekao me je i počeo da me maltretira. Tog dana me je izudarao više puta, pljuvao me, gađao flašama... Bojala sam se za svoj život - kazala je glumica u dugotrajnom i mučnom svedočenju.

Amber Herd, Foto: Profimedia

Herd i Dep razveli su se nakon godinu dana braka i pet godina veze.

Razvod je zatražila u maju 2016. godine i odmah dobila privremenu zaštitu od Depa. Kao razlog za razvod braka glumica je navela "nepomirljive razlikre", a nasilje je prema njenim rečima kulminiralo u maju kada joj je glumac navodno telefon bacio u lice i razbio nekoliko stvari u njenom stanu.

Amber Herd, Foto: Profimedia

Ona je potom otkrila jezive detalje iz tog perioda i progovorila o glumčevoj navodnoj ljubomori.

- Na alkoholu i drogi on je bio nasilnik i čudovište. Kombinovao je drogu i lekove i u tim stanjima sam bila prestravljena. Posle se ne bi ni sećao šta je sve radio. Volela sam ga i zato sam mu verovala da će se promeniti i prestati sa tim, ali to je bila laž - ispričala je.

Amber Herd i Džoni Dep, Foto: AP/Tanjug

- Na privatnom letu bio je potpuno pijan u rano jutro. Zamerao mi je što sam dan ranije za potrebe filma snimala romantičnu scenu s Džejmsom Frankom. Derao se i gađao me stvarima, a zatim udario u leđa - dodala je Amber.

VIDEO: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    16. april 2019 | 19:35

    Jeste Amber lepa,ali iskreno ne verujem joj ništa,ne deluje mi kao stabilna osoba...Mislim da je dosta toga isfolirala,a Delu je nanela ogromnu štetu U karijeri Za koju će mu trebati par godina da se oporavi minimum...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA