"Suicidna sam, mislim da to neću pobediti!": Zvezda serije "Igra Prestola" progovorila o psihičkim problemima sa kojima se bori!

- Najveći izazov za mene je bio da ustanem iz kreveta i izađem iz kuće. Samo bih plakala, plakala i plakala - rekla je lepa glumica

  • 8
Sofi Tarner, Foto: Getty Images

Sofi Tarner, popularna Sansa Stark iz serije "Igra prestola" , otkrila je da se godinama unazad bori sa depresijom i da je razmišljala o samoubistvu nakon što joj davali epitete "debele" i "loše" glumice.

- Imala sam depresiju polsednjih šest godina. Najveći izazov za mene je bio da ustanem iz kreveta i izađem iz kuće. Samo bih plakala, plakala i plakala, a onda bih pokušavala da se obučem i govorila sebi: "Ne, ja ovo ne mogu" - otvorila je dušu Sofi u jednom intervjuu.

Popularna glumica je priznala da je imala suicidne misli i da je zbog svog stanja na terapiji, a najveću podršku kroz mračni period ima od dečka Džona Džonasa.

- Bilo je čudno... Rekla bih da nisam bila depresivna, ali mnogo sam razmišljala o samoubisvu kada sam bila mlađa. Mislim da se nikada neću pomiriti sa tim mislima, da ih nikada neću pobediti. Kada ti neko svaki dan govori da te voli to dosta pomaže da zavroliš sebe - kaže Sofi.

Sofi Tarner, Foto: Getty Images

Zvezda "Igre prestola" se poverila samo drugarici i kolegnici iz serije Mersi Vilijams.

- Ona je bila moj najbolji prijatelj i samo sam njoj mogla da kažem sve. Naša veza je bila pomalo destruktivna. I ona je prolazila kroz slčno pa bismo otišle do supermarketa, pokupovale hranu i ceo dan provele u krevetu. Nismo bile spremne za socijalizaciju - rekla je glumica kojoj terapija pomaže da se izbori sa svojom psihom.

- Danas više volim sebe nego pre. Mislim da niko ne bi trebalo da se stidi depresije - zaključila je Sofi.

VIDEO: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

(Telegraf.rs/Page six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pingvin sa Madagaskara

    17. april 2019 | 20:05

    E bas mi je zao....da ujutru mora na posao za srpsku platu.... pa da vidim da li ce da place ili se ubije ili da ustane.....americka bolest

  • KK

    17. april 2019 | 19:45

    UPOZNAJ SRBINA I IZLECICES SE !!

  • Sofi

    17. april 2019 | 19:59

    Reci ne drogama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA