≫ 

Tragična smrt manekenke: Karolina skočila u more da spasi svoje pse, muž nemoćno gledao kako se utapa!

- Žorži je pokušao da je spasi. Video je kako se utapa i nije joj mogao pomoći. Bio je to grozan trenutak za njega - dodao je manekenkin agent, misleći na njenog supruga

  • 16

Karolin Bitenkort utopila se u 38. godini, dok je pokušavala da spasi svoje pse, tokom oluje u blizini Sao Paola. Lepa manekenka je sa ljubimcima i suprugom bila na brodu, kada je vetar počeo jako da duva i malene pse oduvao je sa palube.

Karolin je u trenutku, bez premišljanja, skočila za njima u vodu, a za njom i njen muž. Međutim, njega su pronašli i spasili nekoliko sati kasnije, dok lepa plavuša nije preživela.

U potrazi za manekenkinim telom učestvovao je i njen otac Orli, koji je za lokalnu televiziju rekao da je ljudima pomagao da izvuku telo njegove ćerke iz mora.

Karolin Bitenkort, Foto: Instagram/cabitten

- Na brodu su bili samo ona, njen suprug i psi. Žorži je skočio u vodu da je spasi, ali zbog oluje su ostali odvojeni. Morao je da pliva tri sata do obale kako bi preživeo - rekao je lični trener Ken Sad, bliski prijatelj manekenke, a prenosi "Dejli Mejl".

Karolin (u sredini) i njen suprug (desno), Foto: Instagram/wgourmet

Manekenkin agent Andreja Boneti rekao je da je Sestini trenutno u stanju šoka.

- Žorži je pokušao da je spasi. Video je kako se utapa i nije joj mogao pomoći. Bio je to grozan trenutak za njega - dodao je Boneti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    1. maj 2019 | 11:24

    Neko ce reci da je luda sto je skocila ali isto bi njeni psi skocili za njom.Plemenita dusho neka ti je vecna slava.

  • Je

    1. maj 2019 | 11:27

    Šta je bilo sa kučićima?

  • Mara

    1. maj 2019 | 11:58

    Kako je plivao 3h a ona se udavila pa sigurno je i ona bila dobar plivac, nije mi bas ovo jasno. A psi da li su prezivjeli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA