≫ 

"Osećala sam se kao zlostavljano štene..." Prvo dete izgubila je sa 17, a sada je Pink progovorila o najvećim životnim traumama

- To jesu pitanja o kojima treba govoriti, važno je sebe osvestiti, čega se stidimo, ko smo, šta nas i zašto nas toliko boli. Ja sam uvek pisala na taj način - rekla je Pink, koja o svojim patnjama priča i na terapijama

  • 3
Pink, Foto: Profimedia

Razotkrivanje slavne američke pevačice Pink počelo je sa njenim novim albumom "Hurts 2B Human", na kom iskreno priča o sopstvenim životnim bitkama.

Neke od njih su borba sa depresijom i anksioznošću, niskim samopouzdanjem, problemima u vezama... U pesmi "Happy" Pink je prvi put javno iznela detalje o pobačajima koje je imala.

Pink (39) je otkrila da je sa samo 17 godina imala prvi pobačaj, a kasnije još nekoliko. U pesmi je otpevala svoje tadašnje stanje koje je bilo zastrašujuće: "Od svoje 17. uvek sam mrzela svoje telo i osećala da i moje telo mrzi mene".

Za USA Today je objasnila:

- Razlog zbog kojeg sam o tome progovorila je činjenica da sam oduvek imala dečačko, vrlo jako telo gimnastičarke, a onda sam kao 17-godišnjakinja doživela spontani pobačaj. A htela sam roditi to dete... No, kad se to jednom dogodi ženi ili mladoj devojci, ima osećaj kao da je celo telo mrzi i da je potpuno slomljeno, te da ne radi ono što bi trebalo da radi. To je strašno i o tome ne treba da se ćuti.

Pink je u javnosti uvek nasmejana i zrači pozitivnom energijom, Foto: Profimedia

- To jesu pitanja o kojima treba govoriti, važno je sebe osvestiti, čega se stidimo, ko smo, šta nas i zašto nas toliko boli. Ja sam uvek pisala na taj način - rekla je Pink, koja o svojim patnjama priča i na terapijama.

Nedavno je otkrila da ide i na lične, ali i na bračne terapije, sa svojim suprugom, vozačem moto trka Kerijem Hartom (43).

U emisiji "Today show" pre nekoliko nedelja je svojom izjavom između redova istakla kako za probleme u vezi delom krivi i traume iz prošlosti.

- Kad sam sa 22 upoznala Harta, osećala sam se kao zlostavljano štene koje leži u ćošku i spremno je ugristi svakoga ko pruži ruku prema njemu - rekla je Pink.

Pink sa mužem Kerijem, Foto: Profimedia

Pink i njen muž već deceniju i po redovno posećuju bračnog savetnika.

Pre sedam godina, sa 32 godine, Pink je rodila ćerku Vilu Sejdž, dok je muzičko-sportski par pre dve i po godine dobio sina Džejmsona Muna.

VIDEO: Pevačica na nastupu pred svima otkrila strašnu istinu: Nikada neću biti majka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA