Bali-beg raznežio slikama sa sinom: U naručju drži naslednika, a tek da vidite sa koliko ljubavi ga gleda (FOTO)

Burak se 17. aprila ove godine ostvario u ulozi oca

  • 4

Turski glumac Burak Ozdživit (34) poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" i njegova supruga glumica Fahrije Evdžen 13. aprila dobili su prvo dete, sina Karana.

Burak je raznežio, ali i iznenadio svoje pratioce na društvenim mrežama gde je objavio zajedničku fotografiju sa naslednikom koji je na svet stigao dan ranije nego što je bilo očekivano.

Burak sa osmehom na licu drži svog sinčića u naručju, a izgleda da se glumac odlično snašao u ulozi oca, pa se ni neprospavane noći ne primećuju na njemu. Uz suprugu je bio tokom porođaja, a prema pisanju turskih medija,  bio je jako emotivan i nije mogao da sakrije suze radosnice.

Bali-beg sa sinom, Foto: Instagram

Popularni par otvorio je Instagram profil svom nasledniku još pre rođenja. Karan još uvek nema fotografiju na svom profilu, ali ima 142.000 pratilaca i  "prati" samo svoje roditelje. Kako je njhov postupak naišao na negativne komentare, Burak se pravdao da je profil sinu otvorio da bi ga zaštitio od lažnih profila.

Bali-beg objavio je još jednu fotografiju na kojoj zaljubljeno gleda u svog naslednika Karana dok bezbrižno spava.

Bali-beg sa sinom, Foto: Instagram

Podsćamo, zbog venčanja turskog zavodika mnoge obožavateljke su plakale, a na venčanju par su štitili pripadnici privatnog obezbeđenja. Tamošnji mediji pisali su tada da ni turski predsednik Erdogan nije imao toliko jake mere osiguranja kao Burak na venčanju u Istanbulu.

VIDEO: Slavna manekenka napokon otkrila zbog čega je raskinula sa Dikaprijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA