≫ 

Džeki Čen je osamdestih godina prošlog veka zamalo poginuo u Jugoslaviji: Jedan njegov potez mu je spasao život (VIDEO)

Ja sam pao ovako, a da sam pao ovako, bio bih gotov. Rekli su mi, nemoj da ustaješ.Čuo sam da krv izlazi iz mog uveta - rekao je Džeki u emisiji Konana O'Brajena

  • 1

Tokom osamdesetih godina prošlog veka, legendarni glumac Džeki Čen (65), snimao je u tadašnjoj Jugoslaviji, u Zagrebu, film "Božji oklop", koji je premijerno prikazan 1987. godine u bioskopima. Tokom snimanja jedne scene, Džeki je umalo život.

Naime, on je skakao na drvo, međutim, grana je pukla, pa je pokušao da uhvati drugu granu. Na kraju, pao na tlo i povredio glavu. Čen se teško povredio i dva dana je bio u bolnici, piše 24sata.hr.

Džeki je zbog ovog pada ima i rupu u glavi, a kako je rekao 2017. godine u emisiji voditelja Konana O' Brajena, znao je kako da padne, što mu je na kraju i spaslo život.

- Snimao sam u Jugoslaviji. Skočio sam na drvo, grana je pukla. Pokušao sam da uhvatim drugu granu, ali je i ona pukla. Jugoslovenski kamerman je držao ovako kameru. Da ostavio kameru i da me je malo gurnuo, mislim da bi bio bezbedan. Ali je kamerman pobegao. Imao sam toliko sreće, znam kako da padnem. Ja sam pao ovako, a da sam pao ovako, bio bih gotov. Rekli su mi, nemoj da ustaješ.Čuo sam da krv izlazi iz mog uveta - rekao je Džeki.

Pogledajte snimak:

Pogledajte i kako je Džeki Čen snimao film "Božji oklop" u Zagrebu:

VIDEO: Holivudski macan kupa se i izvodi egzibicije u Rovinju:

(Telegraf.rs/izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teme a glava na mirkovim ramenima

    5. maj 2019 | 08:42

    Ma to ti neko polomio rebra, a tebi se cini da si pao:))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA