≫ 

Poznati di-džej nasmrt iskrvario na žurki: Isekao se na staklo dok je spasavao prijateljicu koja je pala sa terase

Di-džej je zadobio fatalne povrede pokušavajući da pomogne svojoj saradnici sa kojom je bio na privatnoj žurki na Baliju

  • 1

Policija je uverena da je australijski di-džej Adam Skaj (42) nastradao pokušavajući da, u luksuznom rizortu na Baliju, pomogne saradnici koja je doživela nezgodu na privatnoj žurki, kada je zadobio teške povrede kojima je podlegao.

Adam Nit - čije umetničko ime je Adam Skaj - pronađen je u beživotnom stanju u bazenu punom krvi oko 10 časova u subotu, 4. maja.

Di-džej iz Melburna odseo je u skupocenoj vili sa dvoje ljudi, a prema rečima očevica njegova prijateljica i koleginica, Ruskinja Zoja Lukiančeva, okliznula se sa terase i pala četiri metra dalje od bazena na kojem je bila privatna žurka, te slomila nogu.

 
 
 
View this post on Instagram
This is what it’s all aboutA post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on

Detektivi su uvereni da je Nit požurio da joj pomogne, a tom prilikom je "prošao" kroz staklo na vratima da bi ušao u kuću, te je zadobio brojne posekotine na ruci zbog kojih je nasmrt iskrvario.

Policija je navela da je alkohol bio "umešan".

Zaposleni u rizortu šokirani su vešću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima. Adam je nedavno bio u Singapuru, a prošle godine se našao na trećem mestu liste najboljih di-džejeva u Aziji.

 
 
 
View this post on Instagram
Finally got a chance to check out @marqueesingapore last Friday for the mighty @aboveandbeyond. What an amazing club! 🍾A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on

Ovim tragičnim povodom objavljeno je i saopštenje na njegovom profilu na Instagramu.

- Sa velikom žalošću objavljujemo da je Adam Nit učestovao u fatalnoj nesreći pokušavajući da pomogne prijateljici koja je zadobila više povreda na Baliju u subotu 4. maja 2019. Adamova porodica i prijatelji danas stižu na Bali kako bi organizovali sve. Molimo za privatnost u ovim teškim momentima dok se svi nosimo sa tragičnim gubitkom - napisano je u objavi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on

Poggledajte jedan od njegovih nastupa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA