Prva poruka Adel nakon objave da se razvodi i bitke za 180 miliona dolara

- Treba učiti da stvarno, iskreno voliš sebe, i ja sam upravo shvatila da je to i više nego dovoljno - napisala je Adel

  • 2

Popularna britanska pevačica Adel oglasila se prvi put nakon razvoda od Simona Koneckog, pvačica je objavila niz fotografija povodom njenog 31. rođendana i poslala jaku poruku.

Adel se osvrnula i na prethodnu godinu koja joj je, kako je rekla, bila najteža u ovoj deceniji.

Ovo je 31. Hvala je*enom Bogu. Trideseti me je iskušavao tako jako, ali sam se trudila iz sve snage da učim iz toga. Nebitno koliko smo dugo ovde, život je uvek komplikovan. I dalje se menjam i to je ok. 31. će biti velika godina i posvetiću se sebi. - napisala je pevačica ispod fotografije.

Adele, Foto: Tanjug/AP

- Prvi put za 10 godina spremna sam da osetim svet oko sebe i zaista ga vidim. Budite dobri prema sebi, svi smo samo ljudi, usporite, spustite telefone i smejte se glasno kad god imate priliku. Treba učiti da stvarno, iskreno voliš sebe, i ja sam upravo shvatila da je to i više nego dovoljno. Naučiću eventualno i vas da volim - poručila je Adel, a onda je najavila novi album.

Gomilo divljaka, 30 će biti drum n bass album. Glavu gore! - zaključila je Adel.

Podsećamo, Adel i Simon bili su zajedno nekoliko godina pre nego što su se 2017. gopdine venčali, što je pevačica potvrdila na dodeli Gremi nagrada 2017. godine.

VIDEO: Džej Lo optužena za krađu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA