≫ 

Sve kaplje sa nje! "Mokra" Kim Kardašijan na Met Gali oduševila haljinom koja je rađena 8 meseci, a fora je toliko moćna! (FOTO)

Slavna rijaliti zvezda izgledala je kao devojka iz Kalifornije koja je tek izašla iz vode

  • 16
Kim Kardašijan i Kanje Vest/ Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan (38) je u velikom stilu stigla na prestižnu ceremoniju Met Gala, održanu u ponedeljak, 6. maja, u Metropoliten muzeju u Njujorku, na kojoj su ona i njen suprug Kanje Vest bili među gostima.

Za razliku od Kanjea, koji je došao u prilično jednostavnom ležernom autfitu, izdanje u kojem se Kim pojavila na Met Gali naišlo je na pozitivne reakcije.

Kim je mokrim loknama plenila dok je pozirala u midi haljini u boji kože koja je imala vešto prišivene delove kristala, pa je odavala utisak kao da se sa nje slivaju kapljice.

Kim Kardašijan izgledala je kao da je tek izašla iz vode/ Foto: Tanjug/AP

U skladu sa tim, slavna 38-godišnjakinja i najpoznatija rijaliti zvezda imala je i mokre lokne, a za njenim oblinama malo ko se nije okrenuo.

Za njenim oblinama se malo ko nije okrenuo/ Foto: Tanjug/AP

Sve je upotpunila jačom šminkom i providnim sandalama, a nakit i lakirani nokti nisu bili deo njenog stajlinga koji je izazvao oduševljenje.

Kim je tako izgledala kao da je tek izašla iz vode, a za njen seksi mokri luk zadužen je bio dizajner Manfred Teri Muler, poznat po svojim ekrtravagantnim kreacijama. Zanimljivo je da je ovo njegova prva kreacija posle 20 godina.

Kim Kardašijan plenila je "mokrim" izgledom na crvenom tepihu/ Foto: Tanjug/AP

- Ovo je prvi put u 20 godina da gospodin Magler dizajnira za svoju modnu kuću. Zato mi je velika čast da nosim ovu haljinu, čija izrada je trajala osam meseci. Zamislio me kao kalifornijsku devojku koja mokra izlazi iz okeana i sve kaplje sa nje - objasnila je Kim novinarima.

Kim Kardašijan/ Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Najdramatičniji stajling Met Gale 2019: Pojavila se sa lusterima i sva je "gorela"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubi

    7. maj 2019 | 17:05

    Haljina je fenomenalna

  • Maria

    7. maj 2019 | 13:48

    Na stranu sta svi (uglavnom) mislimo o Kim, cega je puna i kako je dospela u 'etar' javnosti, ali ovaj look i uopste ideja haljine je fenomenalna. Ja sam odusevljena. Mozda jedan od njenih najjacih izdanja..

  • Lili

    7. maj 2019 | 13:36

    Haljina stvarno lepo izgleda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA