Zbog oboljenja kože su je vređali u školi, htela je da se ubije, a onda ju je spazila ova žena i sada je jedna od najpopularnijih svetskih manekenki (FOTO)

Kanadska manekenka Vini Harlou, koja boluje od vitiliga, viđena je kako uživa na jednoj plaži u Majamiju sa društvom

  • 11
Winnie Harlow Vini Harlou Foto: Profimedia/

Uprkos što boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, kanadska manekenka Vini Harlou (25) veoma je uspešna u svom poslu. Ona je trenutno odmara u Majamiju, a sa društvom je uživala na jednoj od tamošnjih plaža.

Vini nije skidala osmeh sa lica i strplivo pozirala fotoreporterima koji su se tamo našli.

Winnie Harlow Vini Harlou Foto: Profimedia/Backgrid USA

Vini je rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke. Kada je imala 4 godine, njoj je dijagnostifikovan vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je zebrom, kravom... Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole,  čak je planirala i da se ubije.

Međutim, njen život se preko noći promenio. Naravno, na bolje. Naime, Vini je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja.

Vini Harlou Vini Harlou Printskrin: Instagram/winnieharlow

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanju. Sarađivala je sa mnogim brendovima a sada je jedna od najcenjenijih svetskih manekenki.

VIDEO: "Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali gle...":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. maj 2019 | 21:44

    Odvratna je! Fuj!

  • Jelena

    10. maj 2019 | 16:16

    Ja imam vitiligo, doduse samo po rukama, i niko me ne moze ubediti da je ovo lepo, lepse od tetovaze ili trendi. Super je sto je prihvatila svoje telo bas takvo kakvo je.... Al paradirati i ponositi se sa tim je apsurdno

  • Lejla

    10. maj 2019 | 14:14

    Ovo izgleda bas simpaticno. Doci ce vreme kad ce ovo biti trend,lepse od tatoo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA