Danijel Krejg povređen na snimanju filma o Džejmsu Bondu, avionom hitno prebačen u Ameriku!

- Tokom snimanja je trčao usled čega je nespretno pao, kasnije smo saznali da je povredio članak - rekao je jedan od saradnika koji radi na snimanju filma o Džejmsu Bondu

  • 0
Spectre - 24. ostvarenje iz serijala o Džejmsu Bondu Foto: AP/Jonathan Olley/Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON

Snimanje novog filma o Džejmsu Bondu prekinuto je budući da je glavni glumac, koji glumi tajnog agenta 007, Danijel Krejg (51), povredio članak nakon jedne scene. Holivudski superstar iz Velike Britanije se naime okliznuo, a odmah je prevezen avionom u Amerikom.

Kako prenosi tabloid "The Sun", Krejg se povredio na Jamajci.

- Tokom snimanja je trčao usled čega je nespretno pao, kasnije smo saznali da je povredio članak. Bio je jako nezadovoljan, moramo da pauziramo snimanje filma - rekao je jedan od saradnika koji radi na ovom filmu.

Danijel Krejg Danijel Krejg Foto: Profimedia

Producenti se nadaju da će Krejg brzo oporavati. Britnaski glumac već se povređivao na snimanju filmova o Bondu. U ostvarenju "Casino Royal" ostao je bez nekoliko zuba, a u filmu "Quantum of Solac" istegnuo je mišiće.

VIDEO: Kostim Dart Vejdera iz 1979. na aukciji: Cena prava sitnica, samo milion dolara:

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA