Ekipa se vratila! Pogledajte prvi trejler nastavka omiljene serije "Beverly Hills, 90210": Likovi su isti, ali će jedna stvar ipak biti drugačija (VIDEO)

Novi nastavci na male ekrane trebalo bi da stignu već u avgustu ove godine, a u trejleru se čuje da je zadržana i dobro poznata melodija špice

  • 5

Glumačka ekipa jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Beverly Hills, 90210" ponovno je na okupu, a sada je pušten i prvi trejler za najnovije nastavke koji se uskoro vraćaju na male ekrane.

U originalnoj postavi tako ćemo gledati Šenon Doerti kao Brendu, Tori Speling kao Donu, Džejsona Pristlija kao Brendona, Dženi Gart kao Keli, Brajana Ostina kao Dejvida, Ijana Zeringa kao Stiva i Gabrijel Karteris kao Andreu.

Beverly Hills Reboot Printskrin: Youtube/TV Guide Trailers

Novi nastavci na male ekrane trebalo bi da stignu već u avgustu ove godine, a u trejleru se čuje da je zadržana i dobro poznata melodija špice.

Beverly Hills Reboot Printskrin: Youtube/TV Guide Trailers

Obožavatelji serije oduševljeni su videom u kojem Brenda meditira, Keli češlja kosu ispred ogledala, Dejvid bira kravatu, Brendon se pospan budi u krevetu, Dona kuva kafu, Andrea odlazi na posao, a Stiv se smešta u svoju sportsku "igračku".

Zaista, kao da se ništa nije promenilo u poslednjih 20 godina, koliko ima da je serija prestala da se emituje.

Sve, osim jedne tužne činjenice - slavni Dilan iz "Beverli Hilsa" - glumac Luk Peri - više nije među nama.

Beverly Hills Reboot Printskrin: Youtube/TV Guide Trailers

Inače, likovi u seriji biće prikazani u razrađenim verzijama samih sebe, sa potpuno novom radnjom koja će biti inspirisana njihovim stvarnim životima i odnosima.

Beverly Hills Reboot Printskrin: Youtube/TV Guide Trailers

- U šest epizoda pokušaćemo da ostvarimo uspeh iz 90-ih godina. Videćemo šta se dogodilo sa prvim ljubavima, starim romansama i prijateljima koji će ponovno biti na okupu. I to sve s legendarnom postavom glumacama uz koje je celi svet odrastao - potvrdili su iz televizijske kuće Fox.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bsnm

    15. maj 2019 | 17:24

    Ovaj Stiv kao da ne stari.

  • Maria

    15. maj 2019 | 21:56

    Tuzno bez Dilana...njegov nestasni osmeh u ovoj postavi fali.

  • Da

    15. maj 2019 | 20:00

    Stiv i Dona su najmanje ostarili, gotovo su isti kao pre 20 godina, Keli je prebotoksirana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA