Robert Patinson je novi Betmen: Zvezda "Sumrak sage" umesto Bena Afleka

Novi "Betmen" trebalo bi da ugleda svetlost dana 25. juna 2021. godine

  • 7

Robert Patinson (33), zvezda "Sumrak sage" u pregovorima je za glavnu ulogu u predstojećem nastavku "Betmena", umesto Bena Afleka (46).

33-godišnji glumac trebalo bi da igra glavnu ulogu u filmu "The Batman" Met Rivsa, ali ugovor još nije potpisan, prenosi "Variety".

Film o superheroju, prema najnovijim informacijama, svetlost dana ugledaće 25. juna 2021. godine, a izvori kažu da bi snimanje trebalo početi već krajem ove godine ili početkom 2020.

Robert Patinson prikazaće jednog od zlikovaca, nakon što se Ben Aflek povukao iz filma u januaru.

Ben Aflek Ben Aflek/ Foto: Profimedia

Aflek je u januaru na društvenim mrežama potvrdio da se povlači zbog lečenja od alkoholizma, i čestitao ekipi na nastavku snimanja.

- To je uloga koja zahteva fokus, strast i najbolje što možeš dati od seve. Svima je jasno da ne mogu ispuniti te zahteve - rekao je Aflek tada.

Odmah nakon toga počeli su pregovori sa bivšom zvezdom "Sumrak sage", a ukoliko Rob prihvati ovu ulogu upisaće se na listu velikih zvezda koje su se našle u legendarnom "Betmenu".

Robert Patinson Robert Patinson/ Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/Thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA