≫ 

Kod nje je lepota neprolazna: Monika Beluči (54) se pojavila u Kanu u dve elegantne kombinacije i svi su pali u drugi plan (FOTO)

Blistavo izdanje slavne italijanske glumice na Kanskom filmskom festivalu

  • 22

Jedna od najlepših svetskih glumica ikada, Monika Beluči (54), očarala je sve svojim izgledom na 72. Filmskom festivalu u Kanu. Italijanska lepotica prisustvovala je premijeri filma "The Best Years of a Life" (Najlepše godine života), a fotoreporterima je pozirala u dve modne kombinacije.

Lepa Monika, za koju mnogi kažu kako joj treba proveriti rodni list, jer žena apsolutno ne stari i svoje godine sjajno nosi, za prvu priliku izabrala je jednostavnu teget haljinu koju je upotpunila neverovatnom i skupocenom ogrlicom u obliku aligatora, a preko toga imala je crni ogrtač.

Monika Beluči Klod Leluš sa Monikom Beluči i ostalim glumicama / Foto: Tanjug/AP

Monika je ovom jednostavnom i elegantnom kombinacijom razbila predrasude da teget i crno ne idu, bar kada ona ponese, jer njoj zapravo - sve odlično stoji!

Belučijeva je bila nasmejana i nema ko nije bio očaran njenom neprolaznom lepotom dok je pozirala sa glumačkom ekipom na crvenom tepihu.

Monika Beluči Monika Beluči Foto: Tanjug/AP

Film "Najlepše godine života" u trajanju od 90 minuta, snimljen je u svega trinaest dana, a na kultnom filmskom festivalu prikazan je u udarnom terminu, u subotu 18. maja, u večernjim časovima.

Ovaj film, u kojem Monika igra jednu od glavnih uloga, nastavak je filma Kloda Leluša iz 1966. "Čovek i žena", koji je višesturuko nagrađivan.

Monika Beluči Monika Beluči i Klod Leluš / Foto: Tanjug/AP
Monika Beluči Monika Beluči / Foto: Tanjug/AP

Nakon premijere filma, Monika je ponela drugu odevnu kombinaciju, koja joj je takođe stajala saliveno.

Ovaj put je na crvenom tepihu pozirala u crnoj satenskoj košulji uvučenog dekoleta i crnim pantalonama dubokog struka, a harizma, držanje, elegancija i otmenost ove italijanske lepotice zaslužuju sve komplimente.

Monika Beluči Monika Beluči Foto: Tanjug/AP

Još kada je mahnula u svom glamuroznom stilu...

Monika Beluči Monika Beluči Foto: Tanjug/AP

Podsećamo, Filmski festival u Kanu, 72. po redu, traje od 14. do 25. maja i, kao i svake godine, okuplja najslavnija glumačka imena.

VIDEO: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA