Počinje povratnička turneja Spajsica: Geri privatnim avionom otputovala u Dablin, odvojeno od ostalih, povela i decu (FOTO)

Grupa "Spice Girls" ima koncert u petak, 24. maja, u Dablinu

  • 2
Spice Girls, Spajs Grls Spice Girls u nepotpunom sastavu - bez Viktorije Bekam / Foto: Profimedia

Članica grupe "Spice Girls" Geri Halivel (46) u Dablin je otišla privatnim avionom sa decom, odvojeno od ostalih članica benda koje se okupljaju zbog velike povratničke turneje.

Geri je i te kako spremna za turneju koja počinje u petak, 24. marta koncertom u Dablinu, a tim povodom je promenila i boju kose kako bi što više približila fanovima period "Spajsica", pa je sada ofarbana u narandžasto.

- Mislim da više od dvadeset godina nisam bila riđa - rekla je Geri, koja je sa obožavaocima podelila slike na kojima pozira sa decom prilikom ulaska u privatni avion za Dablin.

Geri Halivel Geri Halivel sa decom ispred privatnog aviona / Foto: Instagram/therealgerihalliwell

Detalj koji je njena ćerka nosila u ruci oduševio je sve, budući da je u pitanju jastuk sa engleskom zastavom koji je podsetnik na slavnu haljinu koju je Helivel nosila na koncertima Spajsica.

Po dolasku je odmah stala na scenu, u beloj haljini.

- Do sutra, Dablin - napisala je Geri na oduševljenje kako njenih fanova, tako i fanova grupe.

Geri Halivel Geri Halivel na bini u Dablinu, gde "Spajsice" imaju koncert 24. maja / Foto: Instagram/therealgerihalliwell

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA