Bolna ispovest Elen Dedženeris: Očuh me seksualno zlostavljao kada sam imala 15 godina

- Tada nisam znala ništa o ljudskom telu. Bila sam preslaba da bih mu se suprotstavila - izjavila je slavna voditeljka

  • 8

Komičarka i voditeljka Elen Dedženeris (61) nedavno je otkrila kako je bila seksualno zlostavljana kao tinejdžerka, i to od strane svog očuha.

Naime, Elen je u intervjuu za "My Next Guest Needs No Introduction" kolegi voditelju Dejvidu Letermanu priznala da je njena majka Beti veoma pogrešila kada se drugi put udala.

Njena majka je tada bolovala od raka dojke, pa je Elenin očuh stalno "proveravao" njene grudi i pipao je, a kada je voditeljka to ispričala mami - nije joj poverovala.

- Kada je mama bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvrgu na njenim grudima i da mora opipati moje kako bi proverio da li imam i ja. Tada sam imala 15 godina i nisam znala ništa o ljudskom telu. Bila sam preslaba da bih mu se suprotstavila. To je stvarno bila jedna grozna priča i odlučila sam da je podelim sa svima, da više nijedna devojka ne dozvoli da prođe kroz to - ispričala je voditeljka i dodala da je njen očuh čak pokušao jednom prilikom i da provali u njenu sobu.

Elen Dedženeris Elen Dedženeris/ Foto: AP/Tanjug

- Razbila sam prozor i pobegla. Nisam htela da kažem mami da bih je zaštitila, a i znala sam da bi je to slomilo - dodala je Elen, a uprkos svemu što je ispričala majci, ona je ostala sa njenim očuhom još punih 18 godina.

- Žene se nekad osećaju bezvredno ili kao da nemaju pravo da kažu "ne". Zato mislim da je važno pričati o tome, jer je toliko mladih devojaka koje je strah da pričaju o takvim problemima. Nije važno koliko imate godina, to jednostavno ne smete da dozvolite - zaključila je Elen.

Porša De Rosi, Elen Dedženeris Elen Dedženeris i njena dugogodišnja partnerka Porša de Rosi/ Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA